Ero sivun ”Desura” versioiden välillä

Linux.fista
(Desura is coming to Linux)
(wine ja desura)
Rivi 2: Rivi 2:
'''Desura''' on pelimanageriohjelma ja pelikauppa, joka on saatavissa Windowsille ja se on kehitteillä Linuxille sekä Macille.
'''Desura''' on pelimanageriohjelma ja pelikauppa, joka on saatavissa Windowsille ja se on kehitteillä Linuxille sekä Macille.


Desura-yhteisö ajaa digitaalista jakelupalvelua pelaajille. Mukana ovat parhaat pelit, modit ja ilmaiseksi ladattava sisältö. Ohjelmalla pystyy lataamaan ilmaisia ja maksullisia pelejä, sekä lataamaan peleihin lisäosia eli modeja. Ohjelma toimii [[Steam]]in tavoin.
Desura-yhteisö ajaa digitaalista jakelupalvelua pelaajille. Mukana ovat parhaat pelit, modit ja ilmaiseksi ladattava sisältö. Ohjelmalla pystyy lataamaan ilmaisia ja maksullisia pelejä, sekä lataamaan peleihin lisäosia eli modeja. Ohjelma toimii [[Steam]]in tavoin. Desuran voi asentaa myös [[Wine]]n avulla.


==Katso myös==
==Katso myös==

Versio 16. syyskuuta 2011 kello 00.25

Desura
Desura logo.png
Lisenssi suljettu
Kotisivu www.desura.com

Desura on pelimanageriohjelma ja pelikauppa, joka on saatavissa Windowsille ja se on kehitteillä Linuxille sekä Macille.

Desura-yhteisö ajaa digitaalista jakelupalvelua pelaajille. Mukana ovat parhaat pelit, modit ja ilmaiseksi ladattava sisältö. Ohjelmalla pystyy lataamaan ilmaisia ja maksullisia pelejä, sekä lataamaan peleihin lisäosia eli modeja. Ohjelma toimii Steamin tavoin. Desuran voi asentaa myös Winen avulla.

Katso myös

Aiheesta muualla