Muokataan sivua Hosts-tiedosto

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
Tiedosto <tt>/etc/hosts</tt> sisältää joidenkin koneiden nimien ja ip-osoitteiden vastaavuudet. Nämä koneet löytyvät tiedoston avulla ilman [[nimipalvelin|nimipalvelimen]] käyttöä. Yleensä tässä tiedostossa on koneen omat nimet sekä mahdollisesti pienessä lähiverkossa lähiverkon muitten koneitten nimiä ja ip-osoitteita. IPv6-protokollaa käytettäesä tiedostossa on joitakin muitakin osoitteita.
Tiedosto <tt>/etc/hosts</tt> sisältää joidenkin koneitten nimien ja ip-osoitteiden vastaavuudet. Nämä koneet löytyvät tiedoston avulla ilman [[nimipalvelin|nimipalvelimen]] käyttöä. Yleensä tässä tiedostossa on koneen omat nimet sekä mahdollisesti pienessä lähiverkossa lähiverkon muitten koneitten nimiä ja ip-osoitteita. IPv6-protokollaa käytettäesä tiedostossa on joitakin muitakin osoitteita.


  127.0.0.1 localhost.localdomain localhost nimi
  127.0.0.1 localhost.localdomain localhost nimi

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)