Ero sivun ”Käyttäjä:Kalakeitto Kilju” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
Olen se sama Kalakeitto Kilju kuin [http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Kalakeitto_Kilju Wikipediasta] ja [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Kalakeitto_Kilju Wikimedia Commonsista]. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja tallentaen. Toimin täällä mallineiden luojana ja luokittelijana wikin toimintaa parantaen.
+
Olen se sama Kalakeitto Kilju (nyk. Käyttäjä:Rion) kuin [http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Rion Wikipediassa] ja [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Rion Wikimedia Commonsissa]. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja luokitellen. Toimin täällä mallineiden luojana ja luokittelijana wikin toimintaa parantaen.

Nykyinen versio 11. tammikuuta 2012 kello 00.09

Olen se sama Kalakeitto Kilju (nyk. Käyttäjä:Rion) kuin Wikipediassa ja Wikimedia Commonsissa. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja luokitellen. Toimin täällä mallineiden luojana ja luokittelijana wikin toimintaa parantaen.