Ero sivun ”Käyttäjä:Kalakeitto Kilju” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Olen se sama Kalakeitto Kilju kuin [http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Kalakeitto_Kilju Wikipediasta] ja [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Kalakeitto_Kilju Wikimedia Commo…)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Olen se sama Kalakeitto Kilju kuin [http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Kalakeitto_Kilju Wikipediasta] ja [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Kalakeitto_Kilju Wikimedia Commonsista]. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja tallentaen.
+
Olen se sama Kalakeitto Kilju kuin [http://fi.wikipedia.org/wiki/Käyttäjä:Kalakeitto_Kilju Wikipediasta] ja [http://commons.wikimedia.org/wiki/User:Kalakeitto_Kilju Wikimedia Commonsista]. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja tallentaen. Toimin täällä mallineiden luojana ja luokittelijana wikin toimintaa parantaen.

Versio 11. huhtikuuta 2010 kello 18.15

Olen se sama Kalakeitto Kilju kuin Wikipediasta ja Wikimedia Commonsista. Työskentelen kuitenkin enemmän suomenkielisessä Wikipediassa kuin Commonsissa, jossa sielläkin enimmäkseen tiedostoja tallentaen. Toimin täällä mallineiden luojana ja luokittelijana wikin toimintaa parantaen.