Muokataan sivua Keskustelu:Etusivu

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 101: Rivi 101:
Voisiko etusivulta linkittää suomenkieliseen FLOSSManualsiin (http://fi.flossmanuals.net)? Siellä on jo yli 1200 sivua suomenkielisiä manuaaleja vapaista ohjelmista, suurin osa sopii erinomaisesti linux.fi:n kohderyhmälle. --[[Käyttäjä:Otto|Otto]] 3. elokuuta 2011 kello 09.07 (EEST)
Voisiko etusivulta linkittää suomenkieliseen FLOSSManualsiin (http://fi.flossmanuals.net)? Siellä on jo yli 1200 sivua suomenkielisiä manuaaleja vapaista ohjelmista, suurin osa sopii erinomaisesti linux.fi:n kohderyhmälle. --[[Käyttäjä:Otto|Otto]] 3. elokuuta 2011 kello 09.07 (EEST)
:Laitoin, kts. [[Malline:Linkkejä]]. --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 3. elokuuta 2011 kello 21.27 (EEST)
:Laitoin, kts. [[Malline:Linkkejä]]. --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 3. elokuuta 2011 kello 21.27 (EEST)
== System Administrator virtuaalipalvelinympäristöön! ==
Ovatko Microsoft-pohjaiset toimialueet sekä System Center -tuotteet entuudestaan jo tutut? Omaatko oppimishaluisen ja oma-aloitteisen työotteen? Asiakkaamme ALSO Cloud Solutions etsii System Administratoria monipuoliseen tehtävänkuvaan. Vakituinen tehtävä sijaitsee Kampissa ja sinua odottamassa on huippuosaajien tiimi, jonka tuella pääset kehittymään asiantuntijaksi. Lue lisää alta työnkuvasta ja lähetä hakemuksesi sisään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista System Administratoria Helsinkiin!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan ALSO Cloud Solutions Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.
TYÖTEHTÄVÄT
ALSO Cloud Solutions tarjoaa asiakkailleen IT-infrastruktuurin ja siihen liittyvät palvelut täysin hallittuna ratkaisuna kuukausiveloitteisesti. System Administratorin tehtävässä vastaat jaetun palvelin- sekä verkkoinfrastruktuurin ohella asiakkaiden virtuaalipalvelinympäristöjen päivittäisestä ylläpidosta, monitoroinnista, vianhausta sekä pienimuotoisesta suunnittelusta. Tämän lisäksi tehtävääsi kuuluu Service Deskin tukeminen haastavimmissa tukipyynnöissä. Tehtävä voi myös sisältää asiakasrajapinnassa olemista, mikäli näin toivot ja koet kyseisen osa-alueen asiakasprojekteista vahvuudeksesi.
Tule mukaan osaksi ketterää ja intohimoista IT-ammattilaisten tiimiämme, jossa asiakaskokemus on toimintamme kulmakivi. Pääset hyödyntämään ajantasaisia teknologioita sekä työkaluja tukevassa oppimisympäristössä. Kattava perehdytys ja kuuden huippuosaajan tuki takaa sen, että pääset nopeasti osaksi kehittyvää ja ammattitaitoista tiimiä. Tämän lisäksi lupaamme, että mielipiteesi on arvokas ja toivommekin sinun tuovan omia näkemyksiäsi aktiivisesti esille. ALSO Cloud Solutionsin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kampissa ja tarjolla on takuuvarmasti erinomaista kahvia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on jo kerryttänyt hieman aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja on kiinnostunut oppimaan vielä lisää System Administrator roolissa. Microsoft-pohjaisten toimialueiden hallinta sekä System Center -tuotteiden hyvä tuntemus ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Tämän lisäksi sinulla on ymmärrystä tietoverkoista ja Citrixin tuotteista (XenApp, NetScaler). Emme vaadi, että olet valmis asiantuntija kaikilla osa-alueilla, mutta osaat nopeasti omaksua uutta ja tartut oma-aloitteisesti toimeen uusiin tehtäviin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja jaat rohkeasti ideoitasi muulle tiimille.
Etsimällämme henkilöllä on:
- Microsoft-pohjaisten toimialueiden hallinta (AD DS, AD CS, GPO, IIS ym.)
- System Center -tuotteiden tuntemus (erityisesti SCOM, DPM, SCCM)
- Tuntemusta Citrixin tuotteista (XenApp, NetScaler)
- Ymmärrystä tietoverkoista
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on asiantuntemusta pilviympäristöistä (esim. MS Azure, O365), monitorointiratkaisujen tuntemusta (palvelin- sekä verkkoympäristöt) ja kokemusta Unix/Linux-ympäristöistä.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!
Aloitus: Syyskuun alussa
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 17.8
LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Hae  työpaikkaan täältä: https://www.academicwork.fi/annons/system-administrator-virtuaalipalvelinymparistoon/15011784
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
INFOA ASIAKKAASTA
ALSO Cloud Solutionsista: olemme ketterä ja intohimoinen IT-ammattilaisten tiimi, joka pitää huolen mahtavien asiakkaidemme IT-tarpeista. Ensiluokkainen asiakaskokemus on toimintamme kulmakivi. Olemme osa ALSO-konsernia ja toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)