Ero sivun ”Keskustelu:Etusivu” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Academic Work IT (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Lahtis tekemään versioon.)
Rivi 96: Rivi 96:
Voisiko etusivulta linkittää suomenkieliseen FLOSSManualsiin (http://fi.flossmanuals.net)? Siellä on jo yli 1200 sivua suomenkielisiä manuaaleja vapaista ohjelmista, suurin osa sopii erinomaisesti linux.fi:n kohderyhmälle. --[[Käyttäjä:Otto|Otto]] 3. elokuuta 2011 kello 09.07 (EEST)
Voisiko etusivulta linkittää suomenkieliseen FLOSSManualsiin (http://fi.flossmanuals.net)? Siellä on jo yli 1200 sivua suomenkielisiä manuaaleja vapaista ohjelmista, suurin osa sopii erinomaisesti linux.fi:n kohderyhmälle. --[[Käyttäjä:Otto|Otto]] 3. elokuuta 2011 kello 09.07 (EEST)
:Laitoin, kts. [[Malline:Linkkejä]]. --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 3. elokuuta 2011 kello 21.27 (EEST)
:Laitoin, kts. [[Malline:Linkkejä]]. --[[Käyttäjä:Heikki|Heikki]] 3. elokuuta 2011 kello 21.27 (EEST)
== Tulevaisuuden Microsoft Dynamics ERP-osaaja, Helsinki, Tampere, Turku ==
Oletko kiinnostunut toiminnanohjaus (ERP)-järjestelmistä ja näet itsesi tulevaisuudessa konsulttina? Etsimme nyt Microsoft Dynamics NAV / D365 -osaajaa Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Mikäli osaat koodata ja haluat toimia asiakasrajapinnassa, saatat olla etsimämme henkilö! Tehtävä on hieno mahdollisuus kehittyä tulevaisuuden huippukonsultiksi ja -asiantuntijaksi. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Microsoft Dynamics NAV / D365 -osaajaa Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun. Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden jälkeen voi keskustella rekrytoitumisesta vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan palkkalistoille.
TYÖTEHTÄVÄT
Haemme asiakkaallemme suunnittelijaa toimimaan ohjelmoinnin ja kokeneen Microsoft Dynamics NAV / D365 -sovelluskonsultin välimaastossa. Suuri osa kehityksestä on ulkoistettu ulkomaille, missä myös suurin osa koodista tuotetaan. Tehtävässä opit ymmärtämään Dynamics NAV-järjestelmän salat ja osallistumaan teknologiasiirtymään kohti pilvipohjaista Dynamics 365 -ekosysteemiä. Teet tarvittavat muutokset yhdessä konsultin kanssa sekä lähetät muutostarpeet ulkomaille. Testaat koodit ja laitat ne eteenpäin konsultille. Tulet toimimaan jatkuvien palveluiden puolella sekä avustamaan konsulttia asiakkuuksien parissa. Työ on erinomainen mahdollisuus konsultin tai asiantuntijan urasta kiinnostuneelle nuorelle ammattilaiselle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kokemusta ohjelmoinnista ja kyky tuottaa koodia itsenäisesti. Haluat kehittyä konsulttina ja asiantuntijana etkä pelkää työskennellä asiakasrajapinnassa. On myös erittäin tärkeää, että olet kiinnostunut ERP-järjestelmistä. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Etsimällämme henkilöllä on:
- Tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta
- Kokemusta ohjelmointitehtävistä
- Halu kehittyä NAV- / D365 -asiantuntijaksi
- Kiinnostusta ERP-järjestelmiä kohtaan
- Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi sekä halua toimia asiakasrajapinnassa
- Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta ERP-järjestelmien tai Microsoft-teknologioiden parissa toimimisesta.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 9 kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana
Paikka: Helsinki, Tampere tai Turku
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 2.11.2017
Hae paikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-microsoft-dynamics-erp-osaaja-helsinki-tampere-turku/14996403
Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!
LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.
Lisätietoja:
Tanja Laurila tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel03@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14996403

Versio 3. marraskuuta 2017 kello 13.25

Tämä on etusivun keskustelusivu. Koko wikiä käsittelevälle keskustelulle oikea paikka on Linux.fi:Kahvihuone, ja muulle keskustelulle keskustelufoorumi.

Suomenkieliset jakeluiden foorumit

Voisiko tähän etusivulle luoda sivu jossa listattaisiin suomenkieliset foorumit?

Foorumeita on listattu sivulla Linux-aiheiset keskustelualueet. --Lahtis (keskustelu) 22. huhtikuuta 2016 kello 02.15 (EEST)

Keskustelualueen linkitys

Osa on valittanut keskustelualuelinkkien näkyvän huonosti/hukkuvan massaan. Tämä taitaa olla ongelma varsinkin suuremmilla resoluutioilla ja pienemmällä tekstikoolla. Miten olisi, jos poistettaisiin keskustelualuelinkki wikilinkit-mallineesta ja korvattaisiin se omalla tekstikappaleellaan tervetuloa-mallineessa? Esimerkiksi: "Linux.fi-sivustolta löytyy myös erillinen keskustelualue." Wikilinkit-mallineen otsikon voisi samalla muuttaa muotoon "Osallistuminen". --Pb 4. toukokuuta 2008 kello 15.45 (EEST)

Pistetään toki, vaikuttaa järkevältä. --Maakuth 4. toukokuuta 2008 kello 18.33 (EEST)

Etusivun linkit

Mikähän mahtaa olla noiden etusivun linkkien asiakasryhmä? Mikä tekee esimerkiksi Afterdawnin Linux-foorumista niin erityisen, että siitä pitää olla ihan etusivulla maininta? Sama asia Tonnikala.netin kanssa, jos noiden linkkien on tarkoitus olla aloittelijoille tarkoitettuja. Ehkäpä koko laatikosta voisi tehdä täysin neutraalin ja lisätä uuden laatikon "Suomalaisia Linux-foorumeita", joihin voisi openSUSE:n ja Ubuntu-fi.orgin foorumit lisätä? Ja miksei myös tuon Afterdawninkin foorumin. Ja jos täällä Linux.fissä on omakin foorumi, niin siitäkin kannattaisi jossain mainita :-) --Teprrr 21. elokuuta 2007 kello 18.57 (EEST)

Oikeastaan koko etusivu kaipaisi remonttia. Aihealuelaatikot ovat päin honkia jne. Mutta asiaan. Linux.fin keskustelualueelle on linkki 'Wikinää'-kohdassa. Alareunan linkit taasen ovat sekava kokoelma jonkun mielestä tärkeimpiä yleisiä Linux-aiheisia sivustoja. Ubuntu Suomi ja OpenSUSE Suomi ovat kyllä sen verran hyviä yhteisöjä että ehkä niihinkin voisi linkittää. Täytyy kuitenkin huomioida että tohon ei kovin montaa linkkiä sovi. Tuota listaa pääsee muuten muokkaamaan muokkaamalla mallinetta Malline:Linkkejä. -Heikki 21. elokuuta 2007 kello 19.58 (EEST)
On sinne keskustelualueelle linkki myös vasemman laidan päävalikossa... Ja näistä linkeistä sitten: Tuon linkkipalstan alkuperäinen tarkoitus oli kai toimia korvikkeena linux.fi:n vanhalla (wikiä edeltäneellä) etusivulla olleelle vastaavalle linkkilistalle. Eli tuo on olevinaan lista tärkeimmistä distroriippumattomista suomenkielisistä nettisivuista+yhdestä nyysiryhmästä. Tonnikala, flug, sfnet.atk.linux ovat aika itseoikeutettuja tässä kategoriassa. Afterdawn on ehkä hiukan siinä rajoilla ja Raja-anturahan tuosta äsken poistettiin, kun sen toiminta loppui. Vähän aikaa tuossa oli myös Ubuntu tutuksi -wikikirja, mutta se poistettiin juuri tuon distroriippumattomuuskriteerin vuoksi. Mielestäni toimiva idea tälle etusivun linkkilistalle olisi pitää se edelleenkin lyhyenä ja distroriippumattomana, mutta lisätä siihen linkit wikin varsinaisille linkkisivuille, jotka tosin ovat luvattoman hajanaisessa kunnossa (ks. Uutissivut, Ulkoiset ohjesivustot, Linkkejä, Linux-aiheiset wikit ja Linux-aiheiset podcastit). --Pb 21. elokuuta 2007 kello 22.02 (EEST)
Voisiko vuoden 2011 loppuun asti etusivulla olla näyvästi linkki [Viikon VALO -sivustolle? Siellähän esitellään viikottain erilaisia avoimia ohjelmia yleistajuisesti, ja sopii varmastikin Linux.fi:n kohderyhmälle, joka etsii vinkkejä avoimen lähdekoodin hyödyntämiseen? Lisäksi hyvä linkki olisi myös Suomen FLOSS Manuals -sivustolle, jonka 1600 sivua suomenkielisiä oppaita kiinnostanee Linux.fi:n lukijakuntaa, varsinkin aloittelijoita. --Otto 28. elokuuta 2011 kello 12.33 (EEST)
Lisäsin. --Heikki 29. elokuuta 2011 kello 08.38 (EEST)

#linux.fi

Pitäisiköhän etusivulla mainita ettei tällä wikillä ole mitään tekemistä #linux.fi -kanavan kanssa, joka ei ole vieraanvaraisuudestaan (tai aloittelijaystävällisyydestään) järin tunnettu? --Maakuth 14. marraskuuta 2006 kello 22:36:08 (EET)

Etusivulla jo lukeekin, että wikin irc-kanava on #wikilinux. Uskoisin tämän riittävän, vaikka varmasti moni menee sekaisin #linux.fi:n ja www.linux.fi:n kanssa. --Heikki 15. marraskuuta 2006 kello 14:44:18 (EET)

Wikibook

Olisiko parempi ottaa tuo Ubuntu Wikibook pois linkit-osiosta? Vaikka kyseinen opas onkin erittäin laaja ja laadukas, on se silti kuitenkin vain yhteen distroon keskittyvä, eikä kyseinen paikka ole mielestäni sopiva tämänkaltaiselle yhden distron esilletuomiselle. Parempi olisi pitää etusivun linkkikokoelma pelkästään yleisesti Linuxia käsittelevänä. --Pb 4. heinäkuuta 2006 kello 01:21:09 (EEST)

Joo, onhan se vähän oudossa paikkaa, kun tarkemmin miettii (loogisempi ois paikka missä olis muitakin distro-ohjeita). Minusta riittäisi linkki Ubuntu sivulla --Solarius 4. heinäkuuta 2006 kello 12:21:41 (EEST)

Sanamuoto

Sivulla lukee, että "Jos sinulla on joku Linux-ongelma, lue Apua-sivu." Eikös tuo sana "joku" pitäisi korvata sanalla "jokin", jotta mentäisiin ihan kirjakielen mukaan? --Pb 30. huhtikuuta 2006 kello 14:39:10 (EEST)

s.a.l. googlessa -linkki

Se linkki on vieläkin väärin,

*[http://groups.google.fi/group/sfnet.atk.linux?hl=fin Sfnet.atk.linux Google Groupsissa]

pitäisi korvata tällä

*[http://groups.google.fi/group/sfnet.atk.linux?hl=fi Sfnet.atk.linux Google Groupsissa]

jotta homma toimisi suomeksi. --Pb 11. joulukuuta 2005 kello 18:14:54 (EET)

Korjattu. --Heikki 11. joulukuuta 2005 kello 19:28:11 (EET)

Miksi _www._wik... urlissa?

Eikö parempi olisi vain wiki.linux.fi?

Koska 90 prosenttia käyttäjistä kuvittelee että se www alussa on pakollinen. Huomasitkin varmaan että pelkkä wiki.linux.fi toimii myös. -teppo-

Jäsentely on peffallaan

Eikö voisi luoda kategorioita teknisiin ohjeisiin? Kuten alasivu, johon tulisi kaikki verkkoon liittyvät... toinen johon kaikki laitteiston valintaan liittyvät, kolmas johon kerneliin liittyvät jne. --K.S.

Juuri verkko-osuuden laitoin omalle sivulleen, en tiedä mitä muita juttuja voisi niputtaa yhden yläkäsitteen alle helposti tuolta teknisistä ohjeista. --Maakuth 25. lokakuuta 2005 kello 18:03:37 (EEST)

Wikin idean mukaisesti kukin saa ihan vapaasti jäsennellä miten haluaa. -teppo-

Tarttis tehrä jotain

Etusivu ei ole oikein mukavan näköinen, toivottavasti joku viitsisi tehdä siitä vastaavan kuin vaikkapa wikipediassa. Tai jonkinlaista selkeytystä tarvittaisiin ainakin.

Tyylin muutos etusivulla

Njaa, sinällään ehkä järkevänsuuntainen muutos, mutta palstat ovat muuhun tyyliin sopimattoman väriset sekä liian alhaalla. Katsopa kunnollinen Linux-wikin palstoitettu etusivu osoitteesta http://www.linuxguiden.no/index.php/Hovedside.

Nyt on hiukan muutettu, jokainen voi tietenkin itse parantaa sitä mikäli minun jälki ei miellytä.. kunnes ylläpito laittaa etusivun lukkoon (ei huono idea) ja tekee siitä mieleisensä. -- Tuomas 24. lokakuuta 2005 kello 18:21:39 (EEST)

Tyylin muutos etusivulla, osa 2

Tässä olisi minun ehdotukseni etusivun ulkoasuksi. Sanokaa mielellään mielipiteenne. Olisi hyvä, jos asiasta saataisiin kunnon keskustelu aikaiseksi. Katsokaa myös Tuomaksen ehdotus muokkaushistoriasta. --Pb 24. lokakuuta 2005 kello 19:31:40 (EEST)

Siisti tuo, hyvää työtä. --81.197.25.238 25. lokakuuta 2005 kello 11:23:47 (EEST)
Nätti! Loistavaa, tää on heti paljon toimivamman oloinen. --Maakuth 25. lokakuuta 2005 kello 17:47:36 (EEST)
Anteeksi kun puutuin muutoksiisi. Tässä kuitenkin vähän selitystä. Tuollainen pikkusälä, kuten huumori ja lelut, on loogista pitää samalla palstalla, eli oikealla. Kaksi pientä artikkelia piiitkien Teknisten ohjeiden jälkeen myös vähän iskee silmään. Jotta palstat olisivat tasapainossa, ja muutenkin logiikan vuoksi lisäsin 'Laitteiston' koko sisällön 'Teknisiin ohjeisiin' ja palautin verkkoratkaisut sinne. Poistin myös linkin muutamaan turhaan sivuun (esim. Palvelimen pystyttäminen) joiden sisältö oli jo muissa linkatuissa artikkeleissa. 'Laitteisto' sai siis häipyä, ja sen tilalle korostetulle vihreälle paikalle tuli 'Koulutus' (tuntui tärkeimmältä alareunan muista kokovalkoisista). Onko muuten tekstikoko mielestänne sopiva? Nyt se on 0.9em ja näyttää meikäläisen Konquerorilla ihan hyvältä. Mozillassa ja Firefoxissa taas se on liian pieni. Pitäisikö tekstikoko muuttaa 1em:ksi? Mitä mieltä olette?
Ehkä vähän isompi saisi olla, näin Firefoxin näkökulmasta (nyt kun tarkistin, niin Operassa näyttää samalta). Mutta niin, noita teknisiä ohjeita kun on vähän pitkin koko wikiä, niin ne on mielestäni vähän turha listata etusivulle. Ehkei oma mallini ole paras mahdollinen, mutta tyhmältä tuntuu myös listata vain pieni osa niistä... antaa aika suppean kuvan wikin sisällöstä. Lisäksi verkkojuttuja oli tuossa erittäin paljon, niin mielestäni oli hyvä ratkaisu laittaa ne erikseen. Nyt etusivun ulkoasu on kunnossa, vielä kun siihen saataisiin jotain loogista järkeä. En tiedä onko huumorille ja leluille edes järkevää olla omia kohtiaan etusivulla, olisiko joku erillinen artikkeli parempi? --Maakuth 25. lokakuuta 2005 kello 23:07:25 (EEST)
Isonsin tekstikoon 0.9em:stä 1em:ään. Totta on, että etusivulla on paljon kaikenlaista turhaa kamaa joka päälle päätteeksi on huonosti jäsenneltyä. Ehkäpä kannattaisi ottaa sisällöltään kokonaan uusiksi kaikki muut paitsi ehkä kaksi ylintä kappaletta. Vasemmalla palstalla toiseksi ylimmäinen kappale voisi olla yleistä Linux-tietoutta niinkuin nytkin, ehkäpä tulevaisuudessa ihan omankin wikin piiristä. Sen alle nykyisten teknisten ohjeiden tilalle sopisi luettelo tämän paikan (tulevista) luokista. Oikealla palstalla taas voisi olla linkkejä sellaista tietoa sisältäviin artikkeleihin, joista tänne tulevat ihmiset eniten voisivat olla kiinnostuneita. Tällaisia olisivat ehdottomasti esimerkiksi sellaiset artikkelit kuin WLAN sekä Jakelut. --Pb 26. lokakuuta 2005 kello 16:55:54 (EEST)

Mandriva Limited Edition 2005

Terve!

Olen aloittelia linuxin puolella ja asensin Mandrivan, mutta en saa sitä käynnistymään graaffiseen tilaan. Emolevy on MSI:n ja näytönohjain on intergroitu piirisarja VIA K8M800. Miten saan asennettua vian ajurit teksti tilassa siihen. Kiitos

T:Mika

mika.k.miettinen@kotikone.fi

Luehan Apua-sivu, tämä ei ole varsinaisesti tukifoorumi. --Maakuth 7. kesäkuuta 2006 kello 13:52:37 (EEST)

HOWTO -nimiavaruus

Olisiko huono idea? --Erkkimon 26. lokakuuta 2007 kello 06.14 (EEST)

Onhan meillä jo Ohjeet-luokka. --Heikki 26. lokakuuta 2007 kello 07.56 (EEST)

Etusivulta linkki FLOSSManualsiin

Voisiko etusivulta linkittää suomenkieliseen FLOSSManualsiin (http://fi.flossmanuals.net)? Siellä on jo yli 1200 sivua suomenkielisiä manuaaleja vapaista ohjelmista, suurin osa sopii erinomaisesti linux.fi:n kohderyhmälle. --Otto 3. elokuuta 2011 kello 09.07 (EEST)

Laitoin, kts. Malline:Linkkejä. --Heikki 3. elokuuta 2011 kello 21.27 (EEST)