Muokataan sivua Links

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 9: Rivi 9:
 
'''Links''' on sekä tekstipohjaista että [[X|graafista]] käyttöä tukeva yksinkertainen [[WWW-selain]].  
 
'''Links''' on sekä tekstipohjaista että [[X|graafista]] käyttöä tukeva yksinkertainen [[WWW-selain]].  
  
Linksistä on [[haara|haarautettu]] [[Links 2]] sekä pelkästään tekstipohjaisessa tilassa toimiva [[ELinks]], jonka kehitys on tällä hetkellä Linksiä aktiivisempaa. Neljäs tunnettu tekstipohjainen selain Linuxille on [[Lynx]].  
+
Linksistä on [[haara|haarautettu]] pelkästään tekstipohjaisessa tilassa toimiva [[ELinks]], jonka kehitys on tällä hetkellä Linksiä aktiivisempaa. Kolmas tunnettu tekstipohjainen selain Linuxille on [[Lynx]].  
  
 
== Käyttö ==
 
== Käyttö ==

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://www.linux.fi/wiki/Links