Ero sivun ”Opensync” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Opensync on modulaarinen ohjelmisto synkronointiin joka on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin. == Aiheesta muualla == * [http://opensync.org ope...)
 
(päivitystä)
 
(9 välissä olevaa versiota 4 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
 +
{{Ohjelma
 +
| nimi=Opensync
 +
| kuva=
 +
| kuvateksti=
 +
| käyttöliittymä=komentorivi, ?
 +
| lisenssi= [[GNU]] [[GPL]]
 +
| kotisivu=[http://opensync.org opensync.org]
 +
}}
  
Opensync on modulaarinen ohjelmisto synkronointiin joka on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin.
+
'''OpenSync''' on kirjasto jota on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin. Arkkitehtuurissa on modularisoitu synkronointi-logiikka, protokollat, datatyypit ja päätelaitetuet omiksi plugineikseen joita voi asentaa ja ladata tarpeen mukaan. Kirjaston mukana tulee komentorivityökalu jota käytetään lähinnä kehityksessä, lopulliset Opensync kirjastoa hyödyntävät sovellukset ovat omia projektejaan.
 +
 
 +
Projekti sai alkunsa ''Multisync'' nimisen projektin jatkumona ja aloitettiin kun koodi uudelleenjärjesteltiin modulaariseksi.
 +
 
 +
Toteuttaminen on osoittautunut suunniteltua vaikeammaksi ja on kärsinyt monimutkaisuudesta ja kehittäjien puutteesta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.
 +
 
 +
==Katso myös==
 +
* [[Matkapuhelintyökalut]]
  
 
== Aiheesta muualla ==
 
== Aiheesta muualla ==
 +
* [http://opensync.org opensync.org] - Projektin kotisivu.
  
* [http://opensync.org opensync.org] - Projektin kotisivu.
+
[[Luokka:Matkapuhelimet]]
 +
[[Luokka:PIM]]
 +
[[Luokka:Synkronointi]]

Nykyinen versio 1. marraskuuta 2013 kello 00.07

Opensync

Käyttöliittymä komentorivi, ?
Lisenssi GNU GPL
Kotisivu opensync.org
Lähdekoodi Lähdekoodia ei ole määritelty

OpenSync on kirjasto jota on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin. Arkkitehtuurissa on modularisoitu synkronointi-logiikka, protokollat, datatyypit ja päätelaitetuet omiksi plugineikseen joita voi asentaa ja ladata tarpeen mukaan. Kirjaston mukana tulee komentorivityökalu jota käytetään lähinnä kehityksessä, lopulliset Opensync kirjastoa hyödyntävät sovellukset ovat omia projektejaan.

Projekti sai alkunsa Multisync nimisen projektin jatkumona ja aloitettiin kun koodi uudelleenjärjesteltiin modulaariseksi.

Toteuttaminen on osoittautunut suunniteltua vaikeammaksi ja on kärsinyt monimutkaisuudesta ja kehittäjien puutteesta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]