Muokataan sivua Taajuusanalysaattori työkalut

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 19: Rivi 19:
  
 
===REW===
 
===REW===
[[REW]] on [[Java]]lla toimiva huoneakustiikan analysointiohjelmisto huoneen ja kaiuttimien vasteiden mittaamiseen ja analysointiin. REW:n äänimittaus- ja analysointitoiminnot auttavat sinua optimoimaan kuuntelutilan, studion tai kotiteatterin akustiikan ja löytämään parhaat paikat kaiuttimille, subwoofereille ja kuuntelupisteelle. Se sisältää työkalut äänitestisignaalien tuottamiseksi; mitataan SPL ja impedanssi; mitataan taajuus ja impulssivasteet; vääristymisen mittaus; generoidaan vaihe-, ryhmäviive- ja spektrijakaumakaaviot, vesiputoukset, spektrogrammit ja energia-aika-käyrät; generoidaan reaaliaikaisen analysaattorin (RTA) kuvaajat; lasketaan jälkikaiunta-ajat; lasketaan Thiele-Small-parametrit; määritetään modaaliresonanssien taajuudet ja hajoamisajat; näytöllä taajuuskorjaimen vasteet ja parametristen taajuuskorjaimien asetusten automaattinen säätäminen huonetilojen vaikutusten torjumiseksi ja vasteiden säätämiseksi tavoitekäyrän mukaisiksi.
+
[[REW]] on [Java]lla toimiva huoneakustiikan analysointiohjelmisto huoneen ja kaiuttimien vasteiden mittaamiseen ja analysointiin. REW:n äänimittaus- ja analysointitoiminnot auttavat sinua optimoimaan kuuntelutilan, studion tai kotiteatterin akustiikan ja löytämään parhaat paikat kaiuttimille, subwoofereille ja kuuntelupisteelle. Se sisältää työkalut äänitestisignaalien tuottamiseksi; mitataan SPL ja impedanssi; mitataan taajuus ja impulssivasteet; vääristymisen mittaus; generoidaan vaihe-, ryhmäviive- ja spektrijakaumakaaviot, vesiputoukset, spektrogrammit ja energia-aika-käyrät; generoidaan reaaliaikaisen analysaattorin (RTA) kuvaajat; lasketaan jälkikaiunta-ajat; lasketaan Thiele-Small-parametrit; määritetään modaaliresonanssien taajuudet ja hajoamisajat; näytöllä taajuuskorjaimen vasteet ja parametristen taajuuskorjaimien asetusten automaattinen säätäminen huonetilojen vaikutusten torjumiseksi ja vasteiden säätämiseksi tavoitekäyrän mukaisiksi.
  
 
===Friture===
 
===Friture===

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet: