Muokataan sivua Tor Browser

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 11: Rivi 11:
  
 
==Asennus==
 
==Asennus==
Ohjelman voi ladata sen [https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html kotisivulta]. Latauksen jälkeen on erittäin tärkeää tarkistaa ohjelman PGP-allekirjoitus esimerkiksi [[GnuPG]]-ohjelmalla. Tor Browseria ei tarvitse asentaa vaan se ajetaan suoraan sellaisenaan.
+
Ohjelman voi ladata sen [https://www.torproject.org/projects/torbrowser.html kotisivulta]. Latauksen jälkeen on erittäin tärkeää tarkistaa ohjelman PGP-allekirjoitus esimerkiksi [[GnuPG]]-ohjelmalla. Tor Browser ei tarvitse asentaa vaan se ajetaan suoraan sellaisenaan.
  
 
{{WWW-selaimet}}
 
{{WWW-selaimet}}
 
[[Luokka:WWW-selaimet]]
 
[[Luokka:WWW-selaimet]]

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet:

Noudettu kohteesta ”https://www.linux.fi/wiki/Tor_Browser