Muokataan sivua User space

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''User space''' tarkoittaa muistialuetta, jossa suurin osa ohjelmista toimii. Vastakohtana on [[Kernel space]], jossa käyttöjärjestelmän osat sijaitsevat. Userspace-tilassa olevaa muistia voidaan tarpeen tullen esimerkiksi siirtää massamuistille, jos käyttömuisti uhkaa loppua kesken.
+
User space tarkoittaa muistialuetta, jossa suurin osa ohjelmista toimii. Vastakohtana on [[Kernel space]], jossa käyttöjärjestelmän osat sijaitsevat. Userspace-tilassa olevaa muistia voidaan tarpeen tullen esimerkiksi siirtää massamuistille, jos käyttömuisti uhkaa loppua kesken.
  
 
[[Ydin]] huolehtii siitä, että [[prosessi]]t näkevät vain oman virtuaalisen muistialueensa, eivätkä voi siten sotkea muiden ohjelmien toimintaa.
 
[[Ydin]] huolehtii siitä, että [[prosessi]]t näkevät vain oman virtuaalisen muistialueensa, eivätkä voi siten sotkea muiden ohjelmien toimintaa.

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta ”https://www.linux.fi/wiki/User_space