Keskustelu käyttäjästä:213.216.242.101

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Vaikutat erittäin ahkeralta muokkaajalta, joten olisitko niin hyvä ja loisit käyttäjätunnuksen? Tunnuksen luomiseen menee alle puoli minuuttia, se on maksutonta, ja sen avulla saat töillesi kunniaa. Saatat myös muokkausmäärän kertyessä päästä jopa ylläpitäjäksi! Että luothan sen tunnuksen, kiitos. --Kalakeitto Kilju - Keitokset 29. toukokuuta 2010 kello 14.51 (UTC)

Ei ole vaan aina tullut kirjauduttua wikiin vaikka olisi kait pitänyt. Tunnus on kyllä. Viimeaikoina on ollut niin paljon luppoaikaa. :D --Lahtis 2. kesäkuuta 2010 kello 14.26 (UTC)
Äläs tyhjennä keskustelusivuja, vaikka se olisikin omasi. --Kalakeitto Kilju - Keitokset 4. lokakuuta 2011 kello 19.30 (EEST)

Tämä on nimettömän käyttäjän keskustelusivu. Hän ei ole joko luonut itselleen käyttäjätunnusta tai ei käytä sitä, jonka vuoksi hänet tunnistetaan nyt numeerisella IP-osoitteella. Kyseinen IP-osoite voi olla useamman henkilön käytössä. Jos olet nimetön käyttäjä ja sinusta tuntuu, että aiheettomia kommentteja on ohjattu sinulle, luo itsellesi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään välttääksesi jatkossa sekaannukset muiden nimettömien käyttäjien kanssa.