Ero sivun ”Opensync” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(katso myös)
(w)
 
(3 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
OpenSync on modulaarinen ohjelmisto joka on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin. Arkkitehtuurissa on modularisoitu synkronointi-logiikka, protokollat, datatyypit ja päätelaitetuet omiksi plugineikseen joita voi asentaa ja ladata tarpeen mukaan.
{{Ohjelma
| nimi=Opensync
| kuva=
| kuvateksti=
| käyttöliittymä=komentorivi, ?
| lisenssi= [[GNU]] [[GPL]]
| kotisivu=[http://opensync.org opensync.org]
}}


Projekti on osoittautunut suunniteltua vaikeammaksi ja on kärsinyt monimutkaisuudesta ja kehittäjien puutteesta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.
'''OpenSync''' on kirjasto jota on kehitetty mobiililaitteiden [[PIM|henkilökohtaisten tietojen]] synkronointiin. Arkkitehtuurissa on modularisoitu synkronointi-logiikka, protokollat, datatyypit ja päätelaitetuet omiksi plugineikseen joita voi asentaa ja ladata tarpeen mukaan. Kirjaston mukana tulee komentorivityökalu jota käytetään lähinnä kehityksessä, lopulliset Opensync kirjastoa hyödyntävät sovellukset ovat omia projektejaan.
 
Projekti sai alkunsa ''Multisync'' nimisen projektin jatkumona ja aloitettiin kun koodi uudelleenjärjesteltiin modulaariseksi.
 
Toteuttaminen on osoittautunut suunniteltua vaikeammaksi ja on kärsinyt monimutkaisuudesta ja kehittäjien puutteesta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.


==Katso myös==
==Katso myös==

Nykyinen versio 19. helmikuuta 2024 kello 23.46

Opensync
Käyttöliittymä komentorivi, ?
Lisenssi GNU GPL
Kotisivu opensync.org

OpenSync on kirjasto jota on kehitetty mobiililaitteiden henkilökohtaisten tietojen synkronointiin. Arkkitehtuurissa on modularisoitu synkronointi-logiikka, protokollat, datatyypit ja päätelaitetuet omiksi plugineikseen joita voi asentaa ja ladata tarpeen mukaan. Kirjaston mukana tulee komentorivityökalu jota käytetään lähinnä kehityksessä, lopulliset Opensync kirjastoa hyödyntävät sovellukset ovat omia projektejaan.

Projekti sai alkunsa Multisync nimisen projektin jatkumona ja aloitettiin kun koodi uudelleenjärjesteltiin modulaariseksi.

Toteuttaminen on osoittautunut suunniteltua vaikeammaksi ja on kärsinyt monimutkaisuudesta ja kehittäjien puutteesta suhteessa asetettuihin tavoitteisiin.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]