Ero sivun ”C More” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 6: Rivi 6:
| kotisivu=[https://www.cmore.fi www.cmore.fi]
| kotisivu=[https://www.cmore.fi www.cmore.fi]
}}
}}
'''C More''' on pohjoismaisen maksu-tv-yhtiön kuukausi maksullinen videopalvelu, jota [[MTV]] Oy hallinnoi Suomessa. C MORE on ainakin aiemmin toiminut Linuxissa [[HTML5]]-videosoitinta käyttäen esimerkiksi [[Google Chrome]] ja [[Firefox]]-selaimilla. Tammikuussa 2020 palvelu ei ilmeisesti enää toimi Linux-pohjaisilla laitteilla.
'''C More''' on pohjoismaisen maksu-tv-yhtiön kuukausi maksullinen videopalvelu, jota [[MTV]] Oy hallinnoi Suomessa. C MORE on ainakin aiemmin toiminut Linuxissa [[HTML5]]-videosoitinta käyttäen esimerkiksi [[Google Chrome]] ja [[Firefox]]-selaimilla. Tammikuussa 2020 palvelu ei pääosin enää toimi Linux-pohjaisilla laitteilla, joskin asiakaspalvelu kertoo, että joillain Linux-pohjaisilla laitteilla palvelu voi edelleen toimia.


==Katso myös==
==Katso myös==

Nykyinen versio 8. tammikuuta 2020 kello 20.57

C More

Käyttöliittymä selain, HTML5
Kotisivu www.cmore.fi

C More on pohjoismaisen maksu-tv-yhtiön kuukausi maksullinen videopalvelu, jota MTV Oy hallinnoi Suomessa. C MORE on ainakin aiemmin toiminut Linuxissa HTML5-videosoitinta käyttäen esimerkiksi Google Chrome ja Firefox-selaimilla. Tammikuussa 2020 palvelu ei pääosin enää toimi Linux-pohjaisilla laitteilla, joskin asiakaspalvelu kertoo, että joillain Linux-pohjaisilla laitteilla palvelu voi edelleen toimia.

Katso myös[muokkaa]

  • MTV on MTV Oy:n ilmainen netti-tv palvelu.