Ero sivun ”Keskustelu:Aloittelijalle” versioiden välillä

Linux.fista
 
Rivi 5: Rivi 5:
osaisiko joku ystävällisesti neuvoa.
osaisiko joku ystävällisesti neuvoa.
terv eero
terv eero
:Tämä ei ole mikään tukifoorumi, ja oikeinkirjoitukseenkin voisit ehkä hiukan enemmän panostaa. Mutta... Oletko jo lukenut sivun [[HomePNA]]? Käsitteiden avaamisessa auttavat tämän wikin muut sivut. Jos ei näillä ohjeilla onnistu, niin sen jälkeen voisit katsella ohjeita erilaisilta suomalaisilta Ubuntu-sivustoilta (linkkejä niille löytyy sivulta [[Ubuntu]]). Viimeistään siinä vaiheessa, kun olet kysymässä joltain foorumilta jotain, kannattaa lukea sivu [[Apua]]. --[[Käyttäjä:Pb|Pb]] 6. toukokuuta 2007 kello 22.08 (EEST)

Versio 6. toukokuuta 2007 kello 22.08

kysynys ? Mitä pitää tehdä seuraavaksi, olen asentanut koneelleni untubu linuksen. koneessa on home pna verkkokortti, mutta yhteyttä verkoon en osaa tehdä ! kyseessä on netsonikin liittymä osaisiko joku ystävällisesti neuvoa. terv eero

Tämä ei ole mikään tukifoorumi, ja oikeinkirjoitukseenkin voisit ehkä hiukan enemmän panostaa. Mutta... Oletko jo lukenut sivun HomePNA? Käsitteiden avaamisessa auttavat tämän wikin muut sivut. Jos ei näillä ohjeilla onnistu, niin sen jälkeen voisit katsella ohjeita erilaisilta suomalaisilta Ubuntu-sivustoilta (linkkejä niille löytyy sivulta Ubuntu). Viimeistään siinä vaiheessa, kun olet kysymässä joltain foorumilta jotain, kannattaa lukea sivu Apua. --Pb 6. toukokuuta 2007 kello 22.08 (EEST)