Keskustelu käyttäjästä:Kalakeitto Kilju

Linux.fista
Versio hetkellä 11. huhtikuuta 2010 kello 18.27 – tehnyt Heikki (keskustelu | muokkaukset) (perustietoa-artikkeleihin ei minitynkämallinetta)

Tervetuloa harvaan mutta vähälukuiseen Linux.fi:n muokkaajajoukkoon! Kiva, että jaksat nähdä vaivaa noiden mallinteiden toimivuuden parantamiseksi. Pidähän mielessä, että Linux.fi ei ole Wikimedian projekti, eivätkä sama säännöt välttämättä ole aina voimassa, erityisesti pienemmän mittakaavan takia. Mutta eipä sen kummempaa, hauskaa loppukevättä :) --Maakuth 11. huhtikuuta 2010 kello 15.08 (UTC)

Noita luokittelujahan minä vain parantelen, kiitos vain =) Ja nuo luokittelut ovat voimassa muuallakin kuin wikimedian wikeissä, kuten esim. todella useissa wikian wikeissä, sammakkopediassa, Mukipediassa ja Hikipediassa. Eipä siinä muuta. Ja hyvää loppukevättä sinnekin! --Kalakeitto Kilju - Keitokset 11. huhtikuuta 2010 kello 15.12 (UTC)

Vain Perustietoa-mallineen sisältäviin artikkeleihin ei kannata laittaa minitynkä-mallinetta (esim. XML), koska kyseiset artikkelit on tarkoituksella jätetty "minityngiksi", eli pelkiksi linkeiksi Wikipediaan. Tällaiset artikkelit menevät myös automaattisesti luokkaan Luokka:Perustietoa. Näitä artikkeleita ei ole välttämättä tarkoitus ollenkaan laajentaa Linux.fi-wikissä. --Heikki 11. huhtikuuta 2010 kello 15.27 (UTC)