Muokataan sivua Korora

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Korora''' (aiemmin Kororaa) on [[Fedora]]n pohjalta kehitelty [[Jakelut|jakelupaketti]]. Alkuperäinen Kororaa tarjosi mahdollisuuden asentaa [[Gentoo]] binäärisesti. Kororaasta teki erityisen se, että siitä oli ensimmäisenä saatavilla [[Xgl]]:ää käyttävä [[Live-CD]]. Kyseisen Live-CD:n mukana tuli esimerkiksi tarvittavat ajurit Nvidian ja ATI:n [[näytönohjaimet|näytönohjaimille]], joten Xgl:n mahdollistama 3D-kiihdytetty työpöytä toimi useimmiten ilman säätämistä. Tätä versiota Kororaasta ei ole enää saatavilla, koska suljettujen näytönohjainajureiden jakelu [[kernel|Linux-ytimen]] mukana on [[GPL]]:n vastaista.
+
Kororaa on [[Jakelut|jakelupaketti]], joka tarjoaa mahdollisuutta asentaa [[Gentoo]] binäärisesti. Kororaasta tekee erityisen se, että siitä oli ensimmäisenä saatavilla [[Xgl]]:ää käyttävä [[Live-CD]]. Kyseisen Live-CD:n mukana tuli esimerkiksi tarvittavat ajurit Nvidian ja ATI:n [[näytönohjaimet|näytönohjaimille]], joten Xgl:n mahdollistama 3D-kiihdytetty työpöytä toimi useimmiten ilman säätämistä. Tätä versiota Kororaasta ei ole enää saatavilla, koska suljettujen näytönohjainajureiden jakelu [[kernel|Linux-ytimen]] mukana on [[GPL]]:n vastaista.
 +
 
 +
Kororaan kehitys on lopetettu, eikä sen kehittäjä aio enää julkaista siitä uusia versioita.
  
 
== Katso myös ==
 
== Katso myös ==
Rivi 5: Rivi 7:
  
 
==Aiheesta muualla==
 
==Aiheesta muualla==
*[https://kororaproject.org/ Kororaan kotisivut]  
+
*[http://kororaa.org/ Kororaan kotisivut]  
 +
 
 +
{{gentoo}}
  
 
{{gentoo}}
 
{{gentoo}}
  
 
[[Luokka:Jakelut]]
 
[[Luokka:Jakelut]]

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetyt mallineet:

Noudettu kohteesta ”https://www.linux.fi/wiki/Korora