Ero sivun ”LFTP” versioiden välillä

Linux.fista
(Kumottu muokkaus #23512, jonka teki ARTTUSN WIHOWIIMEINEN MARSSI TÄYTIN TOIVEENNE PÄÄSETTE NYT EROON MUSTA!!!!!!!! ([[User talk:ARTTUSN WIH)
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 1: Rivi 1:
LFTP on edistynyt tekstipohjainen tiedonsiirto-ohjelma, joka tukee [[FTP]]-, [[FTPS]]-, [[HTTP]]-, [[HTTPS]]-, [[HFTP]]-, [[FISH]]- ja [[SFTP]]-protokollia. Ominaisuuksia ovat mm. keskeytyneen tiedostonsiirron jatkaminen, skriptaus, kaistanrajoitus, siirtojen ajastus ja jonoon laitto sekä töidenhallinta. Varsinaisen lftp-asiakasohjelman rinnalla on olemassa lftpget-niminen ohjelma, jolla tiedostoja voi kopioda etäpalvelimelta [[wget]]in tapaan (sama kuin ''lftp -c'').
{{Ohjelma
| nimi=LFTP
| kuva=
| kuvateksti=
| lisenssi=[[GPL]]v3+
| käyttöliittymä=teksti
| kotisivu=[http://lftp.yar.ru/ lftp.yar.ru]
}}
 
'''LFTP''' on edistynyt tekstipohjainen tiedonsiirto-ohjelma, joka tukee [[FTP]]-, [[FTPS]]-, [[HTTP]]-, [[HTTPS]]-, [[HFTP]]-, [[FISH]]- ja [[SFTP]]-protokollia. Ominaisuuksia ovat mm. keskeytyneen tiedostonsiirron jatkaminen, skriptaus, kaistanrajoitus, siirtojen ajastus ja jonoon laitto sekä töidenhallinta. Varsinaisen lftp-asiakasohjelman rinnalla on olemassa lftpget-niminen ohjelma, jolla tiedostoja voi kopioda etäpalvelimelta [[wget]]in tapaan (sama kuin ''lftp -c'').
 
==Asennus==
{{Asenna|LFTP|lftp}}


==Katso myös==
==Katso myös==
*[[GFTP]]
*[[GFTP]]
*[[wget]]
*[[wget]]
==Aiheesta muualla==
*[http://lftp.yar.ru/ Kotisivu]


[[Luokka:Tiedonsiirto]]
[[Luokka:Tiedonsiirto]]
[[Luokka:Komentorivin erikoisohjelmat]]
[[Luokka:Komentorivin erikoisohjelmat]]

Nykyinen versio 13. lokakuuta 2014 kello 14.02

LFTP
Käyttöliittymä teksti
Lisenssi GPLv3+
Kotisivu lftp.yar.ru

LFTP on edistynyt tekstipohjainen tiedonsiirto-ohjelma, joka tukee FTP-, FTPS-, HTTP-, HTTPS-, HFTP-, FISH- ja SFTP-protokollia. Ominaisuuksia ovat mm. keskeytyneen tiedostonsiirron jatkaminen, skriptaus, kaistanrajoitus, siirtojen ajastus ja jonoon laitto sekä töidenhallinta. Varsinaisen lftp-asiakasohjelman rinnalla on olemassa lftpget-niminen ohjelma, jolla tiedostoja voi kopioda etäpalvelimelta wgetin tapaan (sama kuin lftp -c).

Asennus[muokkaa]

LFTP löytyy useimpien jakeluiden paketinhallinnasta nimellä lftp. Lisätietoja ohjelmien asentamisesta löytyy artikkelista Ohjelmien asentaminen.

Katso myös[muokkaa]