Ero sivun ”Links” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (links 2)
Rivi 8: Rivi 8:
 
Links on sekä tekstipohjaista että [[X|graafista]] käyttöä tukeva yksinkertainen [[WWW-selain]].  
 
Links on sekä tekstipohjaista että [[X|graafista]] käyttöä tukeva yksinkertainen [[WWW-selain]].  
  
Linksistä on [[haara|haarautettu]] pelkästään tekstipohjaisessa tilassa toimiva [[ELinks]], jonka kehitys on tällä hetkellä Linksiä aktiivisempaa. Kolmas tunnettu tekstipohjainen selain Linuxille on [[Lynx]].  
+
Linksistä on [[haara|haarautettu]] [[Links 2]] sekä pelkästään tekstipohjaisessa tilassa toimiva [[ELinks]], jonka kehitys on tällä hetkellä Linksiä aktiivisempaa. Neljäs tunnettu tekstipohjainen selain Linuxille on [[Lynx]].  
  
 
== Käyttö ==
 
== Käyttö ==

Versio 20. helmikuuta 2009 kello 02.39

Links

Käyttöliittymä ncurses
Lisenssi GPL
Kotisivu [1]
Lähdekoodi Lähdekoodia ei ole määritelty

Links on sekä tekstipohjaista että graafista käyttöä tukeva yksinkertainen WWW-selain.

Linksistä on haarautettu Links 2 sekä pelkästään tekstipohjaisessa tilassa toimiva ELinks, jonka kehitys on tällä hetkellä Linksiä aktiivisempaa. Neljäs tunnettu tekstipohjainen selain Linuxille on Lynx.

Käyttö

Links käynnistyy yksinkertaisesti komennolla

links

Sivuja voi vierittää Page up- ja Page down -näppäimillä. Ylös- ja alasnuolilla valitaan sivulta linkki ja enteriä painamalla siirrytään linkin osoittamalle sivulle. Nuoli vasemmalle siirtyy edelliselle sivulle ja nuoli oikealle seuraavalle. Tekstikenttä aktivoidaan enterillä.

Verkko-osoitteen pääsee antamaan painamalla g:tä. Links suljetaan painamalla q-näppäintä. ESC-näppäin avaa toimintovalikon.