Ero sivun ”MacOS-ohjelmien ajaminen Linuxissa” versioiden välillä

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(mol)
 
(Artikkelin fiksausta)
Rivi 1: Rivi 1:
Useimmat Macistä Linuxiin siirtyvät löytävät tarpeisiinsa sopivat Linux-ohjelmat, mutta joissain erikoistapauksissa Macistä luopuminen on mahdotonta, koska käyttäjän on pakko käyttää jotakin ohjelmaa, josta on olemassa vain Mac-versio.
Mac-käyttöjärjestelmä ja Mac-ohjelmat vaativat Power-PC suoritinarkkitehtuuriin pohjautuvan tietokoneen käyttämistä, jolloin siirtyminen Linuxin käyttöön ei ole mahdotonta. Useimmat Macistä Linuxiin siirtyvät löytävät tarpeisiinsa sopivat Linux-ohjelmat, mutta joissain erikoistapauksissa Macistä luopuminen on mahdotonta, koska käyttäjän on pakko käyttää jotakin ohjelmaa, josta on olemassa vain Mac-versio. Tällöin yksi mahdollisuus on yrittää ajaa ko. Mac-ohjelmaa virtuaalikoneessa, joita työpöytäkäyttöön soveltuvia on [[MOL|Mac-on-linux]], joka on tarkoitettu Power-PC suoritinarkkitehtuuriin perustuvaan Linux-käyttöjärjestelmään.
 
Tällöin yksi mahdollisuus on yrittää ajaa ko. Mac-ohjelmaa virtuaalikoneessa, joita työpöytäkäyttöön soveltuvia on [[MOL|Mac-on-linux]].


[[Luokka: Ohjeet]]
[[Luokka: Ohjeet]]

Versio 21. elokuuta 2011 kello 16.25

Mac-käyttöjärjestelmä ja Mac-ohjelmat vaativat Power-PC suoritinarkkitehtuuriin pohjautuvan tietokoneen käyttämistä, jolloin siirtyminen Linuxin käyttöön ei ole mahdotonta. Useimmat Macistä Linuxiin siirtyvät löytävät tarpeisiinsa sopivat Linux-ohjelmat, mutta joissain erikoistapauksissa Macistä luopuminen on mahdotonta, koska käyttäjän on pakko käyttää jotakin ohjelmaa, josta on olemassa vain Mac-versio. Tällöin yksi mahdollisuus on yrittää ajaa ko. Mac-ohjelmaa virtuaalikoneessa, joita työpöytäkäyttöön soveltuvia on Mac-on-linux, joka on tarkoitettu Power-PC suoritinarkkitehtuuriin perustuvaan Linux-käyttöjärjestelmään.