Muokataan sivua Malline:Jakeluspesifinen

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen julkaise alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
<div style="width: 75%; margin: 1em; padding: 1em 1em 2.5em 1.5em; background-color:#FFE4B5; align: right; font-size:1em; height:30px; border:1px solid #000; border-radius: 5px; box-shadow: 10px 10px 5px #888;">
<div style="margin:0; margin-top:10px; border:1px solid #000; padding: 1em 1em 1em 1em; background-color:#eeeeee; align:right; font-size:1em;">


[[Kuva:Jakelukohtainen.png|left|150px]] '''Artikkeli soveltuu vain tietylle [[Jakelut|jakelulle]] vaikka sen tulisi käsitellä aihetta neutraalisti'''. Sitä tulisi muuttaa siirtämällä jakeluriippuvaiset yksityiskohdat '''Jakelukohtaista''' kappaleen alle - tai koko sivu kyseisen jakelun alasivuksi.
[[Kuva:Jakelukohtainen.png|left|150px]]
Tämän artikkelin tiedot ovat käyttökelpoisia vain tiettyä [[Jakelut|jakelupakettia]] käytettäessä. Tällaisenaan sen tiedoista ei saada täyttä hyötyä irti, vaan artikkeli tulisi muuttaa jakeluriippumattomaksi.
</div>
</div>
<noinclude>[[Luokka:Mallineet|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
<includeonly>
<includeonly>[[Luokka:Jakeluspesifiset artikkelit]]</includeonly>
[[Luokka:Jakeluspesifiset artikkelit]]
</includeonly>

Wikin materiaali on kaikkien vapaasti käytettävissä Creative Commons 3.0 - nimi mainittava -lisenssin alaisuudessa. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Muokataksesi tätä sivua vastaa alla olevaan kysymykseen (lisätietoja):

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)