Ero sivun ”OpenSUSE” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
p (FTP-linkki wikipediaan)
Rivi 1: Rivi 1:
SuSE:n nimi on alunperin lyhennys sanoista "Gesellschaft für Software und Systementwicklung mbH". SuSE Linux -[[Jakelut|jakelua]] kehitti saksalainen SuSE GmbH, jonka yhdysvaltalainen Novell osti. SuSE Linuxia myydään ohjekirjojen kanssa, mutta sen voi myös asentaa ilmaiseksi [[FTP|FTP:ltä]] asennuksen aikana imuroimalla. SuSE:n asetustyökalua YaST:ia (Yet another Setup Tool) on pitkään pidetty eräänä edistyksellisimmistä Linux-järjestelmän asetustyökaluista. SuSE on eräs yritysmaailman suosituin Linux-jakelu, ja myös IBM tekee läheistä Linux-yhteistyötä Novellin kanssa.
+
SuSE:n nimi on alunperin lyhennys sanoista "Gesellschaft für Software und Systementwicklung mbH". SuSE Linux -[[Jakelut|jakelua]] kehitti saksalainen SuSE GmbH, jonka yhdysvaltalainen Novell osti. SuSE Linuxia myydään ohjekirjojen kanssa, mutta sen voi myös asentaa ilmaiseksi [http://fi.wikipedia.org/wiki/FTP FTP:ltä] asennuksen aikana imuroimalla. SuSE:n asetustyökalua YaST:ia (Yet another Setup Tool) on pitkään pidetty eräänä edistyksellisimmistä Linux-järjestelmän asetustyökaluista. SuSE on eräs yritysmaailman suosituin Linux-jakelu, ja myös IBM tekee läheistä Linux-yhteistyötä Novellin kanssa.
  
 
== Linkkejä ==
 
== Linkkejä ==
  
 
* [http://www.novell.com/linux/suse/index.html SuSE Linux]
 
* [http://www.novell.com/linux/suse/index.html SuSE Linux]

Versio 6. toukokuuta 2005 kello 13.31

SuSE:n nimi on alunperin lyhennys sanoista "Gesellschaft für Software und Systementwicklung mbH". SuSE Linux -jakelua kehitti saksalainen SuSE GmbH, jonka yhdysvaltalainen Novell osti. SuSE Linuxia myydään ohjekirjojen kanssa, mutta sen voi myös asentaa ilmaiseksi FTP:ltä asennuksen aikana imuroimalla. SuSE:n asetustyökalua YaST:ia (Yet another Setup Tool) on pitkään pidetty eräänä edistyksellisimmistä Linux-järjestelmän asetustyökaluista. SuSE on eräs yritysmaailman suosituin Linux-jakelu, ja myös IBM tekee läheistä Linux-yhteistyötä Novellin kanssa.

Linkkejä