Ero sivun ”Red Hat Enterprise Linux” versioiden välillä

Kohteesta Linux.fi
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
p (hakasulkuja lisää)
Rivi 1: Rivi 1:
Red Hat Enterprise Linux on Red Hat Inc:n kehittämä yrityksille tarkoitettu Linux-jakelu. Sen lisenssit ovat melko kalliita, jonka vuoksi Microsoft käyttää Red Hat-hintoja mielellään vertaillessaan Windows- ja Linux-alustojen TCO:ta (Total Cost of Ownership). Valmiiksi käännetyt RHEL CD:t ovat maksullisia ja tuettuja, mutta avoimen lähdekoodin ansiosta tukemattomat versiot ovat saatavissa käännettynä mm. CentOS ja White Box Enterprise Linux -projektien toimesta. Red Hat tukee myös [Fedora Core|Fedora] -projektia, ja Fedora Core sekä RHEL:illä onkin paljon yhteisiä piirteitä.
+
Red Hat Enterprise Linux on Red Hat Inc:n kehittämä yrityksille tarkoitettu Linux-jakelu. Sen lisenssit ovat melko kalliita, jonka vuoksi Microsoft käyttää Red Hat-hintoja mielellään vertaillessaan Windows- ja Linux-alustojen TCO:ta (Total Cost of Ownership). Valmiiksi käännetyt RHEL CD:t ovat maksullisia ja tuettuja, mutta avoimen lähdekoodin ansiosta tukemattomat versiot ovat saatavissa käännettynä mm. CentOS ja White Box Enterprise Linux -projektien toimesta. Red Hat tukee myös [[Fedora Core|Fedora]] -projektia, ja Fedora Core sekä RHEL:illä onkin paljon yhteisiä piirteitä.
  
 
== Linkkejä ==
 
== Linkkejä ==

Versio 6. toukokuuta 2005 kello 12.05

Red Hat Enterprise Linux on Red Hat Inc:n kehittämä yrityksille tarkoitettu Linux-jakelu. Sen lisenssit ovat melko kalliita, jonka vuoksi Microsoft käyttää Red Hat-hintoja mielellään vertaillessaan Windows- ja Linux-alustojen TCO:ta (Total Cost of Ownership). Valmiiksi käännetyt RHEL CD:t ovat maksullisia ja tuettuja, mutta avoimen lähdekoodin ansiosta tukemattomat versiot ovat saatavissa käännettynä mm. CentOS ja White Box Enterprise Linux -projektien toimesta. Red Hat tukee myös Fedora -projektia, ja Fedora Core sekä RHEL:illä onkin paljon yhteisiä piirteitä.

Linkkejä