Keskustelu käyttäjästä:Oselotti

Kohteesta Linux.fi
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Noi tekemäsi mallinnemuutokset on aivan karmeita. Oletko mahdollisesti jonkinsortin värisokea tai muuten rajoittunut? --Tuju (keskustelu) 17. elokuuta 2014 kello 14.31 (EEST)

Heti vetävät tietenkin herneen nenään. Ihan hyviähän noi on. Vai olenko minäkin värisokea... --Lahtis (keskustelu) 17. elokuuta 2014 kello 17.46 (EEST)
Ai on? Linux.fi:Mallineet. Noitahan nimenomaan perusteltiin *parempina* kuin harmonisoidut aiemmat. Eikä noi ole visuaalisesti muutenkaan siistejä, varmaan tarkoituksella. Ehkä olet, ehkä vain et tiedä? --Tuju (keskustelu) 18. elokuuta 2014 kello 12.30 (EEST)
En provosoidu noin helposti, yritä kovemmin. En tiedä huomasitko, mutta muutos on vielä kesken. Aiemmat mallineet ovat aivan törkeän näköisiä. Eräs käyttäjä muokkasi perustietoa-mallineen mielestäni ihan siistin näköiseksi ja muutkin mallineet nyt muokataan vastaamaan samaa linjaa. --oselotti (keskustelu) 21. elokuuta 2014 kello 20.47 (EEST)
Kuvitelmasi, että kyse on provosoinnista estää suhtautumasta asiaan objektiivisesti. Kyllä huomasin, että et ole ehtinyt tuhota niitä loppuun, se ei estä silti vittuilemasta asiasta. Mainitsemasi Perustietoa on poikkeava malline sikäli, että sen tarkoitus ei ole nousta esiin muusta sivun tekstistä ja itsekkin kaduin sen yhtenäistämistä kun tämä selvisi. Sen sijaan, että se olisi palautettu entiselleen, siirryttiin tähän nykysotkuun joka tulee pilaamaan loputkin mallineet. Mutta värit, reunojen yli menevät kuvat ja visuaalisen silmänilon poisto on makuasia. Jatkakaa vain valitsemallanne linjalla, ihana vain keskenänne. Pysyn aloittamassani kannassani, että kyse saattaa olla värisokeudesta tai sitten vain muista rajoitteista jotka tuottavat lopputuloksen joka ei maistu suurelle yleisölle (koska vastaavaa jälkeä ei nykyään enää muualle tehdä kuin tänne). --Tuju (keskustelu) 22. elokuuta 2014 kello 12.38 (EEST)
> Mainitsemasi Perustietoa on poikkeava malline sikäli, että sen tarkoitus ei ole nousta esiin muusta sivun tekstistä ja itsekkin kaduin sen yhtenäistämistä kun tämä selvisi.
Minkään mallineen ei tulisi nousta sivusta "ylös" leijumaan. Vanhemmissa mallineissa varjot saavat mallineet näyttämään siltä että ne leijuvat sivun päällä. --oselotti (keskustelu) 22. elokuuta 2014 kello 13.20 (EEST)
Tämä ei ole ainoa asia (suurempi ongelma on tavasta tehdä tätä) josta ollaan eri mieltä, joten parempi, että teette wikistä itsenne näköisen ja tavallanne. Mua osallistuminen ei kiinnosta, kuten ei montaa muutakaan. Tämä mallineharjoitus oli vain hyvä ja ajankohtainen esimerkki tästä erosta. --Tuju (keskustelu) 22. elokuuta 2014 kello 13.30 (EEST)
Vai niin. Kiitos palautteesta. --oselotti (keskustelu) 22. elokuuta 2014 kello 14.02 (EEST)

Pahoittelut Linux^n00bs artikkelin siirrosta nimelle Linux^n00bs. luulin että tuo . kuuluu mukaan tuohon nimeen, kiitos että korjasit virheeni :) --Pyscowicz (keskustelu) 4. maaliskuuta 2015 kello 20.21 (EET)

Joo ihmettelinkin vähän aikaa että mikä se piste oli siellä. Sitten arvasin että se sivun huomautus väärästä kirjoitusasusta varmaan johti harhaan. Sivun huomautuksella tosiaan tarkoitetaan tosiaan sitä #-merkkiä. --oselotti (keskustelu) 4. maaliskuuta 2015 kello 20.59 (EET)