Ero sivun ”AMDn/ATIn binääriajureiden asentaminen” versioiden välillä

Siirry navigaatioon Siirry hakuun
→‎Fedora: paremmin
(→‎Fedora: lisäselitys nvidia-artikkelista)
(→‎Fedora: paremmin)
Rivi 19: Rivi 19:


==Fedora==
==Fedora==
Hae [[RPM Fusion]] -[[pakettivarasto]]n asennus-[[RPM]]:t (''free'' ja ''nonfree'') osoitteesta http://rpmfusion.org/Configuration ja asenna ne.  
Ota käyttöön [[RPM Fusion]] -[[pakettivarasto]] hakemalla sen asennuspaketit (''free'' ja ''nonfree'') osoitteesta http://rpmfusion.org/Configuration ja asentamalla ne. RPM Fusion sisältää näytönohjainajurien ohella muitakin paketteja, jotka eivät syystä tai toisesta voi olla mukana Fedoran virallisissa pakettivarastoissa.  


Paketin asentaminen ottaa [[yum]]issa käyttöön RPM Fusion -pakettivaraston, jossa on muitakin paketteja, joita ei voida lisätä Fedoran virallisiin pakettivarastoihin.
AMD/Atin ajurit löytyvät RPM Fusionin paketista <tt>kmod-fglrx</tt>. Lisätietoja pakettien asentamisesta löytyy artikkelista [[Fedoran paketinhallinta]].


AMD/Atin ajurit löytyvät RPM Fusionin paketista <tt>kmod-fglrx</tt>. Paketin asennuksen jälkeen on hyvä käynnistää kone uudelleen, ja ajurien pitäisi toimia.
Paketin asennuksen jälkeen on hyvä käynnistää kone uudelleen ja ajurien pitäisi toimia.
 
RPM Fusion pyrkii toimimaan yhteistyössä Fedoran virallisten asennuslähteiden kanssa, joten yhteensopivuuden pitäisi olla hyvä.
[[ydin|Ytimen]] päivittyessä ajuri käännetään automaattisesti uudestaan [[DKMS]]-palvelun avulla, jolloin uusia ajuripaketteja tarvitsee asentaa vain itse ajureiden päivittyessä.


==Gentoo==
==Gentoo==
4 316

muokkausta

Navigointivalikko