CrossOver Games

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli sisältää vanhentunutta tietoa. Se on säilytetty historiallisista syistä, mutta sitä ei kannata yrittää päivittää. Sisältöä voi hyödyntää muilla sivuilla sen ajantasaisilta osin.

CrossOver Games on saapunut kehityksessä tiensä päähän, eikä siihen enää julkaista tietoturvapäivityksiä. Tietoturvan kannalta on tärkeää käyttää aktiivisesti kehitettyjä ohjelmistoja.
CrossOver asennusvelho.

CrossOver Games on CodeWeavers-yrityksen Windows-pelien toimimiseen Linuxilla (myös Mac OS) keskittynyt Wine-pohjainen tuote. Tuote on jatkoa aiemmalle hyötyohjelmille tarkoitetulle CrossOver Office -tuotteelle, perus-Winen pelituenkin parantuessa kaiken aikaa. Tuote ostetaan kertahinnalla, mutta hintaan sisältyy ilmaiset päivitykset 12 kuukauden ajan.

Toisin kuin oleellisin kilpailijansa Cedega, CrossOver Gamesin kaikki parannukset Winen pelitukeen palautetaan osaksi alkuperäistä Wine-projektia. Tämä yhdessä muiden Winen kehittäjien peleihin kasvaneen kiinnostuksen myötä on tehnyt CrossOver Gamesista parhaimman valinnan Windows-pelien pelaamiseen lyhyessä ajassa.

Tuettuja pelejä ovat muun muassa World of Warcraft, EVE Online, Guild Wars, Prey ja Steam-pelit (Half-Life 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Civilization 5).

Aiheesta muualla[muokkaa]