Endless Sky

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Endless Sky


Kuvakaappaus Endless Sky pelistä.
Tekijä(t) Michael Zahniser
Kehittäjä(t) Michael Zahniser
Ensijulkaisu 0.8.0 / 22. heinäkuuta 2015
Vakaa versio 0.9.14  / 12. heinäkuuta 2021
Ohjelmoitu C++
Käyttöliittymä SDL, OpenGL 3
Lisenssi GPLv3
Kotisivu endless-sky.github.io
Lähdekoodi github.com/endless-sky/endless-sky

Endless Sky on 2D-avaruuskauppa- ja taistelupeli, joka muistuttaa klassista Escape Velocity -sarjaa. Tutki muita tähtijärjestelmiä. Ansaitse rahaa käymällä kauppaa, kuljettamalla matkustajia tai suorittamalla tehtäviä. Käytä tulosi ostaaksesi paremman aluksen tai päivittääksesi nykyisen aluksesi aseita ja moottoreita. Räjäytä avaruusrosvoja. Asetu puolelle sisällissodassa. Tai jätä ihmisavaruus taaksesi ja toivon löytäväsi ystävällisiä avaruusolentoja, joiden kulttuuri on sivistyneempi kuin oma kulttuurisi.

Peli on saatavilla Linuxin lisäksi Mac OS:lle ja Windowsille. Endless Sky on ilmainen ja avoimen lähdekoodin peli, joka on kehittäjien ja sisällöntuottajien kasvavan yhteisön tuote. Peliin on saatavana myos korkean tarkkuuden grafiikka (DPI) lisäosa ja sekin löytyy Steamistä ilmaisena.

Asennus[muokkaa]

Endless Sky viralliset versiot ovat ladattavissa suoraan GitHubista ja Steamista [1]. PPA on saatavilla Ubuntulle. Myös muut paketinhallintaohjelmat saattavat sisältää pelin, vaikka kyseinen versio ei välttämättä olekaan ajan tasalla.