Frets on Fire

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Frets on Fire

Käyttöliittymä OpenGL, SDL
Lisenssi GPLv2
Kotisivu fretsonfire.sourceforge.net
Frets on Fire

Frets on Fire on suomalaisen kehittäjäryhmän Unreal Voodoon vuonna 2006 tekemä Guitar Hero -pelisarjaan kuuluva peli. Frets on Fire on kehitetty Python-ohjelmointikielellä ja on avointa lähdekoodia.

Pelistä on saatavana Linux-, Windows- ja Mac OS X -versiot.

Pelin idea[muokkaa]

Frets on Fire on peli musiikaalisille taidoille ja nopeille sormille. Pelin ideana on soittaa kitaraa näppäimistöllä, jota pidetään kitaran lailla pystyasennossa tai Guitar Hero -kitaralla PS2/USB-adapterin avulla tai Xbox 360 -kitaralla mahdollisimman nopeasti.

Oletuksena näppäimet ovat F1–F5, jotka vastaavat viittä kitaran kieltä (todellisuudessa lähinnä äänen korkeutta) joita painetaan sormilla kuten oikean kitaran kieliä ja enterillä laitetaan "kielet" soimaan. Peli kulkee kitaran otelautaa muistuttavalla tiellä eteenpäin ja sen varrella tulee vastaan kappaleen melodian ja rytmin mukaan säveliä vastaavia merkkejä. Näiden merkkien kohdalla on painettava näppäimistöllä olevaa kieltä tai vastaavia nappeja merkin pituuden verran.

Peliin voi myös tuoda Guitar Hero -pelisarjan kappaleita peliin sisältyvän editorin avulla. Voit myös sovittaa niitä. Kappaleita voit myös ladata Internetistä.

Katso myös[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]