Käyttäjä:Heikkiket

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Helsinkiläinen insinööriopiskelija, jolla on kokemusta musiikkiteknologiasta. Pyrin parantamaan Linux.fi:n artikkelien laatua aina kun muilta kiireiltäni ehdin. Nykyisellään kiinnostaa autella kaikissa artikkeleissa, jotka tekevät Linuxista helpomman lähestyä ammattilaisen/koodaajan näkökulmasta. Uusimmaksi projektikseni olen ottanut Palvelin-artikkelin ja siihen liittyvät artikkelit.

Olen kirjoittanut ison osan wikin musiikintekoa koskevasta artikkelikannasta, ja ylläpidän sitä edelleen. Työnsarkaa riittää, ja apukin on tarpeen. Aloittamaan pääsee Musiikinteko Linuxilla -artikkelista.

Mulla on muuten kotisivutkin, joilta löytyy lisää artikkeleja musiikinteosta ja muusta hauskasta.

Sekalaisia merkintöjä[muokkaa]

Linuxsamplerin versiossa 1.0.0.svn15 törmäsin mielenkiintoiseen bugiin: Jos JSampler-fantasiassa tai Qsamplerissa tallentaa session lscp-skriptinä, ja koettaa ladata, koko linuxsampler kaatuu. Syynä on RESET-komento, jossa on jotain häikkää. Skriptin saa toimimaan, kun poistaa sieltä RESET-komennot. Tämän jälkeen on tietysti mahdollista, että skripti jättää jotain oleellista nollaamatta. Linuxsamplerin uudelleenkäynnistyksen luulisi auttavan tähän. Kyseessä on pari vuotta vanha bugi, mutta ilmeisesti sitä ei ole korjattu.

Linux.fi-wikiin kirjoittamani jutut[muokkaa]

Artikkelit, jotka pitäisi kirjoittaa[muokkaa]

Siirsin listan Artikkelitoiveisiin

Muualla verkossa[muokkaa]