Keskustelu:Coreutils

Linux.fista

Mietin tossa, että olisko paikallaan oma "Coreutils"-luokka wikiin(vaikka "Ohjelmat"-luokan alle)? Koska Coreutils ohjelmia on lähemmäs 100 kappaletta, niin se voisi selventää rakennetta, miltä kuulostaa?

Toisaalta kaikki olemassaolevat coreutils-artikkelit ovat jo komentoriviluokan alla, jonne ne varsin hyvin sopivat. En ainakaan tässä yhteydessä näe tarpeelliseksi komentoriviohjelmien jakamista useaan eri luokkaan. Ainakin satunnaisen käyttäjän kannalta nykykäytäntö on selkeämpi. Voit muuten allekirjoittaa keskustelusi --~~~~ -tagilla. --Pb 4. heinäkuuta 2006 kello 00:00:37 (EEST)
Aijuu, unohtu lisätä mokoma;) Juu, Komentorivi-luokka näyttää ihan ok:lta, ja ajaa kyllä asiansa... ...ja totta myöskin se että esim "who" tai "ls" komennon lisääminen erilliseen luokkaan voi sekottaa käyttäjää. Ja tarkemmin ajatellen erillinen Coreutils luokka voisi pahimmassatapauksessa haitata etsimistä, joten perun (ainakin toistaiseksi) ehodtukseni;) --Solarius 4. heinäkuuta 2006 kello 00:17:02 (EEST)
Toisaalta, sivu voi olla useammassa luokassa, joten Ohjelmat-luokan siistimiseksi voisi olla järkevää siirtää ne Ohjelmien alaiseen Coreutils-alaluokkaan. --Heikki 4. heinäkuuta 2006 kello 10:40:09 (EEST)