Keskustelu:Pankkipalvelut

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pankkipalvelut-sivulla mainitaan, että Nordnet ei tue Linuxia ja toimii vain Internet Explorerilla. Sivulla https://www.nordnet.fi/mux/login/startFI.html?cmpi=start-loggain kuitenkin mainitaan, että tuetut selaimet ovat IE 7 tai uudempi, Firefox 1.5 tai uudempi, Safari 2.0 tai uudempi. Käyttöjärjestelmästä ei tosin sanota mitään.

Ehkäpä joku oli sen virheellisesti sinne laittanut. Korjasin tuon selain maininnan. --Lahtis 16. syyskuuta 2011 kello 14.15 (EEST)


"Tukee useita selaimia"[muokkaa]

Krhm. Eiköhän täällä pitäisi tietää enemmän mitä on eri järjestelmien ristiinkäyttö, tietoformaatit ja standardit. Se, että web-kehittäjät kirjoittavat moista sopaa sivuileen - ei tarkoita, että sitä pitäisi toistaa tässä wikissä. Absuridus on selvempää jos kirjoittaisimme: "Tämä videopätkä tukee VLC:tä, Mplayeriä ja Kaffeinea" ja "tämä kuva tukee Gimp:ä ja Gewenview 2.4:ta". --Tuju (keskustelu) 21. heinäkuuta 2013 kello 14.54 (EEST)

Danske Pankki ei tue Linuxia[muokkaa]

Verkopankin version päivtyksen jälkeen Danske ei tue Linuxia enää. Siitä oli paljon meluja, myös tästä oli ilmoitettu pankin facebook sivuilla. eli syyskuusta 2013 ei enää toimi Linuxissa.