Keskustelu:Valve Corporation

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onkohan tässä pelien listaamisessa nyt paljoakaan järkeä? Wikipedian puolella varmaan kyllä, mutta kun eivät oikein Linuxiin liity, niin arvelisin vähän turhaksi. --Maakuth (keskustelu) 13. toukokuuta 2013 kello 15.12 (EEST)

Kaikki tämän artikkelin asiat löytyvät Steam-artikkelista. Tämän sivun voisi poistaa ja Steamista voisi olla vaikka linkki Valven Wikipedia-artikkeliin. --Oselotti (keskustelu) 14. toukokuuta 2013 kello 23.47 (EEST)
Jaa vai ei siis liity mitenkään Linuxiin. Koska suomalaisessa mediassa ei puhuta kaupallisista linux peleistä niin miksi sitten täällä niistä pitäisi vaieta??? Valve, ID software ja Loki software ovat myös julkaiseet aihemmin omat versionsa peleistänsä. Varsinkin nyt kun Valve on kunnostautunut Linux-pelien julkaisijana. Esimerkiksi wikipedian Valve sivuilla ei sanota sanaakaan että mitkä pelit ovat saatavana Linuxiin kun edes Maakuth tai Oselotti ei sitä tiedä (vielä :D). --Lahtis (keskustelu) 15. toukokuuta 2013 kello 02.06 (EEST)
Niin lähinnä tarkoitin sitä, että kun Steam-artikkelissakin on lista näistä peleistä. Onko hyötyä pitää kummassakin artikkelissa miltei samaa listaa? En sitä todellakaan kiellä etteikö Valve olisi merkittävä yritys Linuxin kannalta. Sopisikos Valve Linux-yritykset -listaan? On siellä näköjään joku toinenkin ulkomainen yritys. --Oselotti (keskustelu) 15. toukokuuta 2013 kello 06.46 (EEST)
Ei Linux-peleistä tarvitse sinänsä vaieta, mutta onko näistä peleistä varsinaisesti mitään sanottavaa Linuxin kontekstissa? Pelithän toimivat Steamin kautta tietääkseni "heittämällä", eli teknisiä ohjeita sivuille ei käytännössä tulisi. Listan voi pitää, mutta kai nuo linkit voisivat mennä vaikka Wikipediaan. Eivät ne kuitenkaan ole avointa lähdekoodiakaan. --Maakuth (keskustelu) 15. toukokuuta 2013 kello 09.20 (EEST)
Itse ajattelin tätä vähän niin kuin uutisoinninkin kannalta, että mitä pelejä tälle alustalle löytyy. Ehkä näistä ei ole muuta sanottavaa (konteksti). Steam artikkeliin en viitsinyt niitä laittaa, koska sille listaus tielle ei kannata lähteä. Ajattelin vain että kun Valve on nuo kehittänyt/portannut niin voisiko ne olla tässä listassa. Voisihan noista olla linkit sinne wikipedian artikkeleihin niinkuin Maakuth ehdotteli, ihan hyvä idea (EDIT Lisäsin linkit wikiin). Steam artikkelissa yritetään vain viitata muutamaan peliin, joita on saatavana linuxille. Tarkoitushan ei ollut että sinne listattaisiin kaikki pelit, koska siinähän ei ole mitään järkeä. Ja voihan tämän myös lisätä tuonne Linux-yritykset listaan. --Lahtis (keskustelu) 15. toukokuuta 2013 kello 13.16 (EEST)
No juu, nyt tämä näyttää fiksulta. Antaa olla näin. --Maakuth (keskustelu) 15. toukokuuta 2013 kello 22.03 (EEST)