Keskustelu käyttäjästä:Aarne

Linux.fista

Arkisto[muokkaa]

Hei, taisi mennä viesti ohi IRC/Matrix:ssa, mutta tosiaan koskien noita Arkisto-siirtoja, se on loputon työmaa, josta ei koidu mitään käytännön hyötyä. Tekemisen intoa jos on, niin luo uusia artikkeleita ja muokkaa olemassaolevien sisältöä paremmaksi. --Foliohattu (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 19.47 (EET)

Ohi oli mennyt.. --Aarne (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 19.54 (EET)

Massamuutoksista[muokkaa]

Hei Aarne ja kiitos huomiostasi tämän wikin kehittämiseen. Olethan huomannut, että kaikki eivät jaa kanssasi näkemystä siitä, mitkä poistot ja siirrot ovat perusteltuja? Tällaisista massamuutoksista toivoisin keskustelua ennen toteututusta. Olisiko vaikka jonkun artikkelin kirjoittaminen hyvä tapa hengähtää hieman ja palata sitä asiaan toisesta näkökulmasta? --Maakuth (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 15.09 (EET)

Varmaankin itse kukin turhan kärkkäästi mielipidettään nostanut. Äskettäin koitin Foliohatun kanssa käydä keskustelun loppuun, mutta näköjään meni jälleen muutoksia kumoamaan.. Asiasta kolmanteen, mikä on tilanne tämän suhteen? --Aarne (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 15.13 (EET)
Suosittelisin keskustelemaan ensin ja sitten vasta tekemään muutokset, niin kumoamisiltakin vältyttäisiin. Pääsisitkö wikin IRC/Matrix-kanavalle, se voisi olla joustavampi keskustelualusta kuin wikin keskustelusivut. Teeman hienosäätöön en ole ehtinyt perehtyä. --Maakuth (keskustelu)
Ahaa, Onko IRC/Matrix siis Wikin pääasiallinen keskustelukanava? Pitää varmaan sinne siis jalkautua. Tämä selvä, toivottavasti lähipäivinä aikaa tuolle liikenee. --Aarne (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 15.19 (EET)
Ei keskustelukanavilla sinänsä ole varsinaista tärkeysjärjestystä, mutta reaaliaikainen keskustelu saattaa soveltua joidenkin asioiden työstämiseen paremmin. Pikaviestin.fi voisi olla hyvä paikka hankkia Matrix-tili. --Maakuth (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 15.40 (EET)
Wikistä löytyi ohjeet: https://linux.fi/wiki/Element --Aarne (keskustelu) 7. helmikuuta 2022 kello 15.47 (EET)