Keskustelu käyttäjästä:Timka

Linux.fista

Timo Kapanen on Linux kouluissa -projektin vetäjä. Hän on toimitusjohtajana Oy Kapanen.net IT yrityksessä, joka keskittyy Linux pohjaisiin ratkaisuihin (esim. Easybox) . Timka on kirjoittanut erityisesti koulumaailmaan soveltuvan Linux koulutuspaketin.

Hei Ensinnäkin sanon että olet mukavasti lisäillyt materiaalia, hyvää työtä! Kuitenkin teimme juuri Maakuthin kanssa diktaattoreina päätöksen, että tekstit tyyliin "Kyseessä on OPEKO:n kurssille (30-31.1.2006 / Timo Kapanen) tehtyä materiaalia..." eivät sovi oikein artikkelin alkuun, sivuja kuitenkin muokataan lisää ja wikin idean mukaan kukaan ei "omista" artikkelia. Tuon maininnan voisi varmaan laittaa vaikka artikkelin keskustelusivulle, tai sitten lisätessäsi artikkelia voit laittaa sen muokkausyhteenvetoon, jolloin se näkyy muokkaushistoriassa samalla kohdalla kuin alkuperäinen tekijä.--Heikki 14. tammikuuta 2006 kello 10:45:32 (EET)

Jep, hieno juttu että saadaan tällaisiakin artikkeleita lahjoituksina entisen sisällön lisäksi. Pieni pulma on tosin raskas jakeluspesifisyys, nämä on ohjeet on ilmeisesti kirjoitettu RHELiä tai Fedoraa silmällä pitäen? Asiasta voisi ainakin mainita jutuissa. Vanhan NFS-artikkelin ja uuden NFSv4:n päällekkäisyyskin tuottaa hiukan päänvaivaa, mutta eiköhän niistä saada yhdistettyä jotain. Hyvää keväänjatkoa! --Maakuth 14. tammikuuta 2006 kello 11:04:16 (EET)
Juu, muokatkaa vaan vapaasti haluamanne tapaiseksi. Pääasia että artikkeleista saa mahdollisimman moni hyötyä. Tekemäni jutut ovat tosiaan vähän distro-painotteisia (Fedora Core 4), mutta se lienee opetuksissa nykyisin vielä käytetyin (Toivottavasti, jotkut jaksavat lisätä artikkeleihin eroavaisuudet muissa jakeluversioissa) . Kiitokset, että olette jaksaneet muokata juttuja wiki-tyyliin (Kun te jaksatte Wikittää, niin toivottavasti muutkin innostuisivat tuottamaan suoraan opetukseen kelpaavaa materiaalia wikiin; Copy - Pastella suoraan opetusmonisteista). --Timka