Linux.fi:Lisenssi

Linux.fista
(Ohjattu sivulta Lisenssi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Linux.fi:n artikkelit ovat Creative Commonsin Nimi Mainittava 3.0 -lisenssin alaisia. Ylläpito varaa oikeuden päivittää lisenssi uudempaan CC-versioon. Lisenssissä mainitun nimeä-ehdon tarkoittama nimi on Linux.fi-wiki, jokaista yksittäistä kirjoittajaa ei tarvitse mainita jälkiperäisissä teoksissa. Tässä lisenssin merkitys ihmisystävällisessä muodossa (tämä on "Commons Deed", ei varsinainen lisenssi):

Sinulla on vapaus:

  • Jakaa — kopioida, levittää, näyttää ja esittää teosta
  • Remixata — valmistaa muutettuja teoksia

Seuraavilla ehdoilla

  • Nimeä. Teoksen tekijä on ilmoitettava siten kuin tekijä tai teoksen lisensoija on sen määrännyt (mutta ei siten että ilmoitus viittaisi lisenssinantajan tukevan lisenssinsaajaa tai Teoksen käyttötapaa).
  • Uudelleenkäyttäessäsi tai levittäessäsi tätä teosta, sinun tulee tehdä selväksi muille tämän teoksen käyttäjille nämä lisenssiehdot. Voit tehdä sen esimerkiksi linkillä tähän sivuun.
  • Tämän lisenssin rajoituksista voidaan luopua tekijänoikeuden omistajan antamalla luvalla.
  • Lisenssi ei rajoita tekijän moraalisia oikeuksia.

Kuvat

Linux.fissä käytettävät kuvat ja muut mediatiedostot voivat olla jonkin muun lisenssin alaisia. Kuvakaappauksia ja logoja käytetään sitaattioikeuden nojalla, eikä niitä saa käyttää muutoin kuin osana ohjelmaan tai yritykseen liittyvää artikkelia. Muut kuvat ovat tällä sivulla mainitun lisenssin alaisia, jos kuvan sivulla ei muuta mainita.

Muualta tuleva materiaali

Jos esimerkiksi suomennat materiaalia tai ylipäätään tuot materiaalia muualta varmista, että alkuperäisen tekstin lisenssi sallii materiaalin julkaisemisen täällä wikin lisenssillä. Käytännössä lähteen olisi oltava joko CC-BY- tai Public Domain -lisenssillä. Muutkin lisenssit käyvät, kunhan kysyt luvan alkuperäiseltä oikeudenhaltijalta.