WarMUX

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
WarMUX on saapunut kehityksessä tiensä päähän, eikä siihen enää julkaista tietoturvapäivityksiä. Tietoturvan kannalta on tärkeää käyttää aktiivisesti kehitettyjä ohjelmistoja.
WarMUX

Käyttöliittymä SDL
Lisenssi GPLv2
Kotisivu http://gna.org/projects/warmux/ [vanhentunut linkki]
Lähdekoodi github.com/yeKcim/warmux

WarMUX (ent. Wormux) on avoimen lähdekoodin vuoropohjainen toimintastrategiapeli, joka on saanut vaikutteita Amigalle ja Windowsille julkaistusta Worms-pelistä. Pelin ovat kehittäneet Yannig Perré, Matthieu Fertré ja Anthony Carré.

Pelissä on tarkoituksena ampua ja tuhota vastustajan hahmoja valitsemallaan mitä ihmeellisimmillä ja oudoimmilla aseilla. Aseella annetaan oikea kulma ja nopeus ammukselle. Asearsenaali on laajudeltaan konekivääristä lehmään. Eli aseita ja tarvikkeita on pelissä useita. Pelin hahmot ovat läheisiä Linux ja UNIX-ympäristölle.

WarMUXia voi pelata kaksi- tai nelinpelinä. Joukkueeseen voi valita yhdestä kymmeneen hahmoa. Lisäksi on tarjolla verkkopelimahdollisuus, jossa voit isännöidä tai liittyä mukaan peliin.

Asennus[muokkaa]

WarMUX löytyy useimpien jakeluiden paketinhallinnasta nimellä warmux. Lisätietoja ohjelmien asentamisesta löytyy artikkelista Ohjelmien asentaminen.

Katso myös[muokkaa]