Keskustelu:Web-kameran kuva verkkoon

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tästä tulikin jo jossain puheeksi - mahtavatko nämä mukanaolevat lähdekooditiedostot olla wikin lisenssin alaisia? Englanninkielisten kommenttien perusteella voisi päätellä että ne ovat jostain muualta peräisin. --Maakuth 30. lokakuuta 2007 kello 17.12 (EET)

Nuo lähdekoodit ovat suora kopio camE:n mukana toimitettavista esimerkkitiedostoista, jotka taas ainakin COPYING-tiedostosta päätellen on lisensoitu GPLv2:n alaisuudessa. Ainakaan tuollaisina niitä ei siis voine pitää laittamatta koko artikkelille GPL-leimaa. Eri asia on sitten, häviääkö tekijänoikeus, jos tuollaista listausta tarpeeksi muokkaa ja uudelleenkirjoittaa tekstejä suomeksi. --Pb 30. lokakuuta 2007 kello 17.53 (EET)
Uskoisin, että tekijänoikeus ei koske muokattua asetustiedostoa etenkin, jos kommentit kirjoitetaan uudestaan suomeksi. --Heikki 30. lokakuuta 2007 kello 18.23 (EET)
Toisaalta artikkelissa olevat css- ja js-tiedostot taitavat olla suoria kopioita, joten niitä ei varmaan täällä saa pitää. Enkä näe mitään syytä kopioida niitä artikkeliin, jos ko. tiedostot oletettavasti tulevat camE:n mukana. --Heikki 30. lokakuuta 2007 kello 18.35 (EET)
Tarkemmin tutkittuna vain tuo .camErc-esimerkki on peräisin camE:n paketista. Loput on mitä ilmeisimmin kopioitu täältä. --Pb 30. lokakuuta 2007 kello 18.52 (EET)

Jep, pitää kutinsa että nuo html, js ja css on tuolta Pb:n viittaamasta lähteestä ja sivun alareunassa lukee copyrightit - eli poistan nuo esimerkit ja isken linkin notta kiinnostuneet noutakoot esimerkkikoodin sieltä. Ja tuo camErc on tosiaan camen sourcepaketista otettu. --Rhk 30. lokakuuta 2007 kello 22.25 (EET)