Keskustelu käyttäjästä:Beelzebub

Linux.fista

Hei, hienoa että olet aktivoitunut Linux.fi:n muokkaajana. Kiinnitin noissa muokkauksissasi huomiota tuohon "Katso myös" -linkittelyyn, ja pitää todeta, että se on lähinnä tarkoitettu kiinteästi kyseiseen sivuun liittyvien sivujen linkitykseen, eikä niinkään samankaltaisia sivuja varten, sillä niitä varten on jo luokat olemassa. Tätä käytäntöhän eivät olemassaolevatkaan sivut täysin noudata, eikä sitä ole mihinkään kirjoitettu valitettavasti, mutta noin periaatteessa luokkien käyttäminen tuon tapaiseen linkitykseen "Katso myös" -linkkien sijaan on suositeltavaa. Hauskaa kevään jatkoa, ja tervetuloa Linux.fi:tä muokkaamaan. --Maakuth 8. huhtikuuta 2011 kello 18.33 (EEST)

Tämä linkittely nyt oli sellaista luppoajan puuhastelua. Tarkoitus oli lyhentää Toiminnot:Lonelypages ja Toiminnot:Deadendpages listoja. Linux.fi:Ohjeita tai tuota Linux.fi:Osallistu sivua voisi ehkä täsmentää tämän käytännön suhteen.

Huomasin kyllä luokat, yritin kyllä katsoa että "Katso myös" linkeissä olisi jotain samankaltaisuutta sivujen kesken enkä kopioinut aivan kaikkea luokista. Ilmeisesti mediawikissä on jokin bugi (vai ominaisuus), kun luokkien kautta linkitys ei vaikuta noihin listoihin.

Linkittely tuntui kyllä välillä hölmöltä, kun osa noista orvoista sivuista on minusta aika turhan tuntuisia. Esimerkiksi LazSplit - Split linkitys. Kun on jo yleisesti tunnettu split-komento, mitä lisähyötyä lazaruksella tehty klooni tarjoaa. Ihan kuin sivun luoja haluaisi mainostaa tekeleitään. En kuitenkaan ruvennut niitä poistamaan.

Joo, noista Lazarus-hommista on erikoista tunkua ollut täällä paikoin. Kiva kun osallistut :) --Maakuth 12. huhtikuuta 2011 kello 23.02 (EEST)