World of Padman

Linux.fista
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
World of Padman

Käyttöliittymä SDL2
Lisenssi GPLv2
Kotisivu worldofpadman.com
Lähdekoodi
 • github.com/PadWorld-Entertainment/wop-gamesource
 • github.com/PadWorld-Entertainment/wop-engine
 • World of Padman (WoP) on avoimen lähdekoodin FPS-peli (first-person shooter). Se käyttää Quake III Arenan paranneltua ioquake3 -pelimoottoria. World of Padman perustuu Padman-nimiseen sarjakuvaan.

  WoP on ENTEn sarjakuvasupersankarin Padmanin ja hänen kirjolaisen miehistönsä toimialue. Heidän tehtävänsä on tehdä pelistä vakavasti riippuvuutta aiheuttava hauskuus riippumatta taitotasostasi ja mistä tahansa roolista, johon hyppäät.

  Historiaa[muokkaa]

  Vuosien varrella karttoja on uudistettu, botteja on parannettu, tappaja ankat pidetään nälkäisinä, aseet hiottuina ja paljon muuta, kuten uusia ääniä, nahkoja, salaisuuksia, tehosteita ja lisävoimia! Kaikkia karttoja on 24. Jokainen tukee jopa seitsemää pelitilaa, mukaan lukien WoP: n ainutlaatuisen Spray Your Colour (joukkue), Last Pad Standing, Big Balloon ja tietysti Capture The Lolly, sekä vanhat suosikit Free For All (Team). Tapaa laajennettuja ja yksityiskohtaisia karttoja jokapäiväisistä paikoista, joissa mielikuvitukselliset hahmot kiihtyvät joukolla värikkäitä muoviaseita ja lisävoimia. Aloita rockin ’Dieselkopfin, Neurological-ääniraidan ja Pad-Anthemin soundtrackilta, esittäjä Green Sun. Tartu siis kuulokkeisiin.

  ENTE:n PadPack for Padman -peli on palannut! Lähes 13 vuotta sitten ENTE mukautti PadPackinsa World of Padmanin (v1.1) erilliseen versioon ja julkaisi kartat PadCastle, PadGallery ja PadCrash merkittävästi uudistetussa muodossa. Kun World of Padman julkaistiin versiossa 1.5 vuonna 2010, peliin tehtiin monia olennaisia ​​muutoksia, joten paitsi ENTE:n PadPack-kartoissa oli virheitä johtuen riippuvuudesta puuttuvista tekstuureista, äänistä ja varjostimista. ENTEn halusi itse asiassa korjata tilanteen tuolloin, mutta eri syistä.

  Muistamme, että muutama viikko sitten, PadMapsin 20. vuosipäivänä, tarkastelimme lähemmin ENTE:n PadPackia tuolloin ja huomasimme, että ei ole liian paljon muutoksia, jotta se olisi yhteensopiva WoP 1.5:n ja uudempien kanssa. Jotkut varjostimet oli tarkistettava, osa puuttuvasta sisällöstä oli lisättävä ja taivaanrantalaatikot saivat pienempiä parannuksia. Vanhat tasokuvat oli tehtävä uudestaan ​​ja lopulta PadCrashin eri versiot ja niihin liittyvät tiedostot oli poistettava PadPackista, koska nämä kartat ovat osa vakioasennusta WoP 1.5:n jälkeen.

  Kun ENTEn oli tarkastellut sitä tarkemmin ja voinut testata beetaversiota etukäteen, hän oli innostunut ja oli erittäin iloinen siitä, että kaikki tämä oli mahdollista karttoja uudelleen kääntämättä. Hän antoi heti vihreän valon julkaisulle ja sen jälkeen, kun olemme testanneet molemmat kartat intensiivisesti yhdessä ahkerien testaajiemme kanssa, ENTE:n PadPack for Padman 1.5 ja uudempi on ladattavissa.

  Asennus[muokkaa]

  World of Padman löytyy ainakin Fedoran paketinhallinnasta nimellä worldofpadman. Lisätietoja ohjelmien asentamisesta löytyy artikkelista ohjelmien asentaminen .

  Aiheesta muualla[muokkaa]